Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εμπορική: Μικρή παράταση για τις προσφορές

Μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου θα πρέπει να καταθέσουν τις συμπληρωματικές προσφορές στην Credit Agricole οι τρεις μνηστήρες. Εντός του πρώτου δεκαημέρου του Οκτωβρίου αναμένεται η απόφαση.

Εμπορική: Μικρή παράταση για τις προσφορές
Μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου θα πρέπει να καταθέσουν τις συμπληρωματικές προσφορές τους στην Credit Agricole οι τρεις ενδιαφερόμενες τράπεζες και ως εκ τούτου εκτιμάται ότι ο γαλλικός όμιλος θα ανακοινώσει την απόφασή του το αργότερο εντός του πρώτου δεκαημέρου του Οκτωβρίου.

Όπως έγραψε το Euro2day, η Εθνική, η Alpha Bank και η Eurobank καλούνται να υποβάλουν συμπληρωματικές προσφορές, οι οποίες θα περιλαμβάνουν τις εγγυήσεις που προτίθενται να παράσχουν στην Credit Agricole ως αντάλλαγμα για τη συνέχιση της κάλυψης του χρηματοδοτικού κενού της Εμπορικής από τον γαλλικό όμιλο.

Βάσει του χρονοδιαγράμματος, η διαδικασία για την πώληση της Εμπορικής προβλεπόταν να ολοκληρωθεί στις 15 Σεπτεμβρίου. Τώρα λόγω των συμπληρωματικών προσφορών παρέχεται στις τρεις ενδιαφερόμενες παράταση ως τις 22 Σεπτεμβρίου, με δυνατότητα να φθάσει έως και τις 29 Σεπτεμβρίου.

Κύκλοι του ομίλου της Credit Agricole εκτιμούν ότι μετά την κατάθεση των συμπληρωματικών προσφορών θα ληφθούν γρήγορα οι αποφάσεις, προσδιορίζοντάς τες χρονικά στα τέλη του μήνα ή το αργότερο εντός του α΄ δεκαημέρου του Οκτωβρίου.

Αμέσως μετά θα υπογραφεί προσύμφωνο εξαγοράς, το οποίο θα τελεί υπό την αίρεση των εγκρίσεων της Επιτροπής Ανταγωνισμού και των ρυθμιστικών αρχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v