Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Interamerican: Επέκταση της συνεργασίας με Ιασώ

Η Interamerican και ο όμιλος Ιασώ ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας που έχουν αναπτύξει, με την ένταξη της μαιευτικής και γυναικολογικής κλινικής Ιασώ στο δίκτυο των συνεργαζομένων με την Interamerican νοσηλευτηρίων.

Interamerican: Επέκταση της συνεργασίας με Ιασώ
Η Interamerican και ο όμιλος Ιασώ ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας που έχουν αναπτύξει, με την ένταξη της μαιευτικής και γυναικολογικής κλινικής Ιασώ στο δίκτυο των συνεργαζομένων με την Interamerican νοσηλευτηρίων, στο πλαίσιο του ευρύτερου δικτύου υγείας της ασφαλιστικής εταιρίας.

Η συνεργασία των δύο ομίλων εξασφαλίζει την παροχή νοσοκομειακών υπηρεσιών από τη μαιευτική-γυναικολογική κλινική Ιασώ σε κάθε ασφαλισμένη με πρόγραμμα υγείας Medisystem, αλλά και για κάθε τύπου πρόγραμμα υγείας της Interamerican.

Η συμφωνία προβλέπει την απευθείας κάλυψη από την Interamerican των ασφαλισμένων που επιλέγουν το Ιασώ για νοσηλεία για γυναικολογικά περιστατικά. Σημειώνεται ότι η σύμβαση του Ιασώ με τον ΕΟΠΥΥ παρέχει τη δυνατότητα, για τα ασφαλιστήρια της Interamerican στα οποία προβλέπεται συμμετοχή στο κόστος της νοσηλείας, να συμμετέχει απευθείας ο ασφαλιστικός φορέας στο κόστος αυτό προς όφελος των ασφαλισμένων.

Ο κ. Γ. Σταματίου, πρόεδρος του ομίλου Ιασώ και ο κ. Γ. Βελιώτης, γενικός διευθυντής ζωής και υγείας της Interamerican, αναφερόμενοι στη συνεργασία τόνισαν τον κοινό στόχο της πληρέστερης κάλυψης της υγείας των ασφαλισμένων της εταιρίας με τη δεδομένη ποιότητα υπηρεσιών της μεγαλύτερης γυναικολογικής κλινικής στην Ελλάδα.

Η Interamerican έχει αναπτύξει πανελλαδικά το δίκτυο υγείας για τους ασφαλισμένους της, που αριθμεί 1.295 ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, εκ των οποίων οι 385 απαρτίζουν το δίκτυο χειρουργών-ειδικών συνεργατών που αμείβονται απευθείας από την εταιρεία. Στο δίκτυο υγείας περιλαμβάνονται, επίσης, 233 συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα και 17 κλινικές (σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Θεσσαλία και Κρήτη).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v