Centric: Ίδρυση γραφείου στη Β. Ελλάδα

Στην ίδρυση γραφείου Βορείου Ελλάδος με έδρα τη Θεσσαλονίκη προχώρησε η Centric Multimedia με στόχο την εντονότερη παρουσία σε Μακεδονία και Θράκη, ενώ η εταιρία πιστοποιήθηκε με πρότυπο EN ISO 9001:2000 από τον φορέα πιστοποιήσεων TÜV HELLAS.

Centric: Ίδρυση γραφείου στη Β. Ελλάδα
Στην ίδρυση γραφείου Βορείου Ελλάδος με έδρα τη Θεσσαλονίκη προχώρησε η Centric Multimedia.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στόχος της συγκεκριμένης κίνησης είναι η εντονότερη παρουσία στη Μακεδονία και τη Θράκη όπου διαπιστώνεται ότι υπάρχουν σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης εργασιών της εταιρίας.

Παράλληλα, στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται πως η Centric Multimedia στο πλαίσιο αφενός της συνεχούς προσπάθειας αναβάθμισης των υπηρεσιών της προς τους πελάτες της και αφετέρου με στόχο την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας σε επίπεδο διοικητικής λειτουργίας προχώρησε στην εγκατάσταση του ERP Συστήματος Navision της Microsoft.

Εξάλλου, στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της Centric Πολυμέσα επιβεβαιώνεται και από την πιστοποίησή της σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001:2000 από τον φορέα πιστοποιήσεων TÜV HELLAS.

Η Centric Πολυμέσα. πιστοποιήθηκε για το σύνολο των δραστηριοτήτων της στους τομείς των πωλήσεων, marketing, υποστήριξη και προσαρμογή εκπαιδευτικού λογισμικού και λογισμικού οικιακής ψυχαγωγίας καθώς και στη διανομή κονσολών και περιφερειακών Η/Υ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v