FORTHnet: Δεύτερη αναβάθμιση του δικτύου

Σε νέα αναβάθμιση του δικτύου της, μόλις 5 μήνες από την προηγούμενη, προχώρησε η FORTHnet. Η αναβάθμιση αυτή αυξάνει τη συνολική ταχύτητα διασύνδεσής της με το εξωτερικό, στα 310 Mbps.

FORTHnet: Δεύτερη αναβάθμιση του δικτύου
Σε νέα αναβάθμιση, αποκτώντας και 2ο ιδιόκτητο κύκλωμα STM1-155 Mbps, που αυξάνει τη συνολική ταχύτητα διασύνδεσής της με το εξωτερικό, στα 310 Mbps, προχωρεί η FORTHnet, μόλις 5 μήνες από την προηγούμενη αναβάθμιση της χωρητικότητάς της με το διεθνές Internet.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση και αυτό το κύκλωμα είναι ενσύρματο και συνδέει τη χώρα μας με το εξωτερικό μέσω υποθαλάσσιας οπτικής ίνας. Τα δύο κυκλώματα, συνολικής χωρητικότητας 310 Mbps, θα ”μοιραστούν” την κίνηση προς Ευρώπη και ΗΠΑ, διευκολύνοντας την επικοινωνία και πολλαπλασιάζοντας κατά πολύ την ταχύτητα σύνδεσης των πελατών της FORTHnet με το Διαδίκτυο, στο σύνολο των υπηρεσιών και εφαρμογών που προσφέρει η εταιρία (υπηρεσίες Internet και τηλεπικοινωνιών).

Τέλος, οι σχετικές εργασίες αναβάθμισης θα ολοκληρωθούν μέσα στο καλοκαίρι του 2002, οπότε και θα αρχίσει η κανονική λειτουργία του νέου αναβαθμισμένου δικτύου. Αξίζει να σημειωθεί ότι με τα 2 αυτά κυκλώματα η FORTHnet
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin στηρίζεται αποκλειστικά σε δική της υποδομή για τη διασύνδεση της με το εξωτερικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v