Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Space: Χρυσός χορηγός στο συνέδριο Layer One

Με την ιδιότητα του χρυσού χορηγού θα υποστηρίξουν οι εταιρίες Space Hellas, Cisco και EMC, ως «Data Center Alliance», το ετήσιο συνέδριο για Data Centers “Layer One” που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Οκτωβρίου 2012.

Space: Χρυσός χορηγός στο συνέδριο Layer One
Με την ιδιότητα του χρυσού χορηγού θα υποστηρίξουν οι εταιρίες Space Hellas, Cisco και EMC, ως «Data Center Alliance», το ετήσιο συνέδριο για Data Centers “Layer One” που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Οκτωβρίου 2012 στο Συνεδριακό και Εκπαιδευτικό κέντρο ATExcelixi στο Καστρί.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Layer One, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στα σύγχρονα Data Centers, μέσα από ένα εκτενές πρόγραμμα ομιλιών, παρουσιάσεων και σεμιναρίων, από κορυφαία ελληνικά και ξένα εξειδικευμένα στελέχη των εταιριών αυτών. Παράλληλα, στο περίπτερο στον εκθεσιακό χώρο του Συνεδρίου, το κοινό μπορεί να δει και να συζητήσει από κοντά λύσεις για το σύγχρονο Data Center, με την εγγύηση των τριών ηγέτιδων εταιριών στο χώρο της τεχνολογίας.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν, οι θέσεις όμως είναι περιορισμένες. Εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε τις εργασίες του συνεδρίου, δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας κάνοντας την εγγραφή σας στο www.layerone.gr .

Η Space Hellas, Gold Partner και Advanced Data Center Specialized Partner της Cisco αλλά και διακεκριμένη συνεργάτης της EMC για λύσεις Storage, παρέχει μέσα από τη συνεργασία της με τους κορυφαίους αυτούς Οίκους την εγγύηση ποιότητας, αξιοπιστίας και εξελιγμένης τεχνολογίας όσον αφορά σε λύσεις Data Centers.

Επιπλέον, η Space Hellas προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις υποδομών, διαθέτει έμπειρες ομάδες μηχανικών και τεχνικών πληροφορικής και επικοινωνιών και σύγχρονο Service Desk με 24x7 υποστήριξη, ώστε σε συνδυασμό με τα κορυφαία νέα προϊόντα και λύσεις της Cisco και της EMC που θα παρουσιαστούν στο συνέδριο αυτό, να βρείτε τις καλύτερες προτάσεις για το Data Center σας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v