Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΚΤΕΡ: Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Στην εκλογή του νέου Δ.Σ. και της Επιτροπής Ελέγχου, προχώρησε σήμερα 12/10 η Εκτακτη Γ.Σ. της ΕΚΤΕΡ, με απαρτία 42,6912%. Δεν λήφθηκε απόφαση για την επέκταση σκοπού της εταιρίας. Το θέμα θα συζητηθεί στις 24/10/2012.

ΕΚΤΕΡ: Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου
Στην εκλογή του νέου Δ.Σ. και της Επιτροπής Ελέγχου, προχώρησε σήμερα 12/10 η Εκτακτη Γ.Σ. της ΕΚΤΕΡ, με απαρτία 42,6912%. Δεν λήφθηκε απόφαση για την επέκταση σκοπού της εταιρίας. Το θέμα θα συζητηθεί στις 24/10/2012.

Αναλυτικότερα, εκλέχθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με πενταετή θητεία που λήγει στις 12/10/2017. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε την 12.10.2012 και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Αθανάσιος Σίψας – Πρόεδρος – Εκτελεστικό Μέλος
Κων/νος Στούμπος – Αντιπρόεδρος Δ.Σ. & Δ/νων Σύμβουλος
Ιωάννης Ιωαννίδης – Γενικός & Τεχνικός Δ/ντης - Εκτελεστικό Μέλος
Απόστολος Μπακογιάννης – Εκτελεστικό Μέλος
Παύλος Ψυλλάκης – Εκτελεστικό Μέλος
Ιωάννης Αλεξανδρής – Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος
Ανδρονίκη Ιωαννίδου – Μη Εκτελεστικό Μέλος
Αννούλα Καμινιώτη – Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος

Ακόμα, ορίστηκε η σύσταση τριμελούς Επιτροπής Ελέγχου, αποτελούμενη από τα μέλη του Δ.Σ., τον κ. Ιωάννη Αλεξανδρή και τις κυρίες Ανδρονίκη Ιωαννίδου και Αννούλα Καμινιώτη.
 
Τέλος, αναφορικά με το πέμπτο θέμα της ημερήσιας διάταξης για την επέκταση σκοπού της εταιρίας, η συγκληθείσα Γενική Συνέλευση δεν έλαβε απόφαση λόγω μη επιτεύξεως της απαραίτητης αυξημένης απαρτίας και θα συγκληθεί Α' επαναληπτική Γενική Συνέλευση στις 24 Οκτωβρίου 2012.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v