Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλφα Γκρίσιν: Επέκταση στη Βουλγαρία

Πρόγραμμα επέκτασης στη βαλκανική αγορά και πιο συγκεκριμένα στη Βουλγαρία υλοποιεί η εταιρία Αλφα Γκρίσιν Infotech με σκοπό την ενίσχυση των δραστηριοτήτων της και την αξιοποίηση των συνεργιών που προκύπτουν.

Αλφα Γκρίσιν: Επέκταση στη Βουλγαρία
Πρόγραμμα επέκτασης στη βαλκανική αγορά και πιο συγκεκριμένα στη Βουλγαρία υλοποιεί η εταιρία Αλφα Γκρίσιν Infotech με σκοπό την ενίσχυση των δραστηριοτήτων της και την αξιοποίηση των συνεργιών που προκύπτουν.

Η παρουσία της εταιρίας στη Βουλγαρία εκδηλώνεται σε δύο πεδία: πρώτον, στον βασικό τομέα δραστηριότητάς της δηλαδή τις τηλεπικοινωνίες και την πληροφορική και δεύτερον, τον τομέα του real estate.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ελληνικής εταιρίας, η δραστηριότητα της στη γειτονική χώρα αναπτύσσεται μέσω της θυγατρικής Alpha Grissin Infotech BG, η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της 01/01/2005.

Τα γραφεία της Alpha Grissin Infotech BG είναι εγκατεστημένα στο Business Park Sofia που βρίσκεται στα νότια της Σόφιας και αποτελεί έδρα 200 πολυεθνικών εταιρειών.

Η Alpha Grissin Infotech BG αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς καθώς έχει ήδη ξεκινήσει τις εμπορικές της δραστηριότητες ενώ εντός του Φεβρουαρίου προβλέπεται η έναρξη λειτουργίας του πρώτου Data Center το οποίο θα παρέχει υπηρεσίες server hosting και data recovery και θα είναι το μοναδικό που θα προσφέρει ανάλογες υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή που θα είναι εγκατεστημένο.

Η εταιρία έχει στελεχωθεί με εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες της τοπικής αγοράς σε ό,τι αφορά την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης για δορυφορικά συστήματα, για συστήματα υποστήριξης χώρων κρίσιμων μηχανογραφικών εφαρμογών καθώς και για χώρους τηλεπικοινωνιακών κέντρων σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας.

Εκτός από τον κύριο τομέα δραστηριότητας, δηλαδή τις τηλεπικοινωνίες και την πληροφορική, η Αλφα Γκρίσιν Infotech έχει ξεκινήσει στη Βουλγαρία ανάπτυξη και στον τομέα του real estate καθώς η διοίκηση της επιχείρησης θεωρεί ότι υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες επιχειρηματικής δραστηριότητας σε μια χώρα όπου χαρακτηρίζεται από συνεχή βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και διεύρυνση των αναγκών για νέες κατοικίες.

Στο πλαίσιο αυτό η Alpha Grissin Infotech BG συμμετέχει κατά 80% στην Alpha Grissin Imotti AD εταιρία με αποκλειστικό αντικείμενο την αγορά και την ανάπτυξη ακινήτων. Η συγκεκριμένη επιχείρηση έχει ήδη αγοράσει με χρήση ιδίων κεφαλαίων 7 οικόπεδα σε διάφορες περιοχές της Σόφιας, αξίας 2.000.000 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v