Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δύο βραβεύσεις για την Performance από την HP

Η Performance Technologies βραβεύτηκε από την HP ως «Top Enterprise Partner in Greece για το 2012» HP και ως «HP Software Partner of the year για το 2012» κατά την ετήσια εκδήλωση των συνεργατών της στις 31/10/2012.

Δύο βραβεύσεις για την Performance από την HP
Η Performance Technologies βραβεύτηκε από την HP ως «Top Enterprise Partner in Greece για το 2012». Η διάκριση αυτή αφορά την εξαιρετική απόδοση της εταιρίας κατά το 2012 στον τομέα του storage και των enterprise συστημάτων τόσο από πλευράς πωλήσεων αλλά και επένδυσης της εταιρίας σε τεχνογνωσία.

Η βράβευση έγινε από την Hewlett Packard κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης των συνεργατών της που πραγματοποιήθηκε στο Hilton Athens Hotel, την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012.

Κατά τη διάρκεια της βράβευσης ο κ. Ανδρέας Γερακανάκης, HP Enterprise Group Indirect Sales Manager, δήλωσε: «Η Performance συνετέλεσε στην υλοποίηση των σημαντικότερων στρατηγικών στόχων της HP για το 2012. Πραγματοποίησε σημαντική αύξηση στις πωλήσεις enterprise προϊόντων και υπηρεσιών, δείχνοντας ισχυρή δέσμευση στην υλοποίηση στρατηγικών πλάνων, ενώ διακρίθηκε στην επίτευξη των ανώτατων επιπέδων εξειδίκευσης σε όλους τους τεχνολογικούς πυλώνες του HP enterprise group.»

Επιπλέον, η Performance βραβεύτηκε από την HP και ως «HP Software Partner of the year για το 2012». Κατά τη διάρκεια της βράβευσης ο κ. Δημήτρης Κούρλας, HP Software Country Manager, δήλωσε: «Με μια πλήρη σουίτα software, η HP βοηθάει τις επιχειρήσεις να βελτιστοποιήσουν την διαχείριση των πληροφοριακών συστημάτων και των κρίσιμων εφαρμογών τους, αναδεικνύοντας την πραγματική αξία που προσφέρει το ΙΤ στην επιτυχία των επιχειρησιακών στόχων. Η Performance Technologies, με την εξαιρετική της γνώση στα προϊόντα HP Software, ενεργοποιεί την λειτουργικότητα του λογισμικού προσφέροντας σημαντικά οφέλη για τις επιχειρήσεις κερδίζοντας επάξια το βραβείο του HP Software Partner of the Year.»

Σημειώνεται ότι η Performance είναι HP Gold Preferred Partner με τις παρακάτω πιστοποιήσεις: Computing Systems Specialist, Professional Networking Specialist, HP Software Authorized Partner, HP SMB Storage Specialist και ServiceOne Expert.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v