ΕΥΑΘ: Εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου

Στην εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου και στον ορισμό της επιτροπής ελέγχου προχώρησε η έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΥΑΘ που πραγματοποιήθηκε στις 13/12/2012.

ΕΥΑΘ: Εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου
Στην εκλογή μελών του διοικητικού συμβουλίου και στον ορισμό της επιτροπής ελέγχου προχώρησε η έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΥΑΘ που πραγματοποιήθηκε στις 13/12/2012.

Συγκεκριμένα, η Γ.Σ. εξέλεξε ως μέλη του Δ.Σ. τους κ. Νικόλαο Παπαδάκη, Πηνελόπη Ράλλη, Κωνσταντίνο Κουτρούκη, Δημήτριο Ζακαλκά, Απόστολο Αποστόλου, Μάρκο Τσαφή, Νικόλαο Χατζηαντωνίου, Σωτήριο Καραχάλιο και Ελευθερία Καραχάλιου, ορίζοντας τους κ. Αρχοντόπουλο Γεώργιο με αναπληρωματικό τον κ. Καρατζόγλου Δημήτριο και τον κ. Μαριόγλου Κωνσταντίνος (χωρίς αναπληρωματικό), ως εκπροσώπους των εργαζομένων, με ποσοστό 99,99862% επί των παρισταμένων μετόχων.

Στη συνέχεια το νέο Δ.Σ. συνεδρίασε και εξέλεξε τον κ. Νικόλαο Παπαδάκη ως πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, του Δ.Σ. και την κ. Πηνελόπη Ράλλη και τον κ. Κωνσταντίνο Κουτρούκη ως αντιπροέδρους.

Επιπλέον, ενέκρινε την πρόταση σύστασης Επιτροπής Ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 37 του Ν.3693/2008 και όρισε τον κ. Ζακαλκά Δημήτριο ως μέλος και τους κ. Καραχάλιο Σωτήριο και Αποστόλου Απόστολο, ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη αυτής, με ποσοστό 99,99862% επί των παρισταμένων μετόχων.

Η θητεία της ως άνω Επιτροπής λήγει στην αμέσως επόμενη τακτική γενική συνέλευση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v