Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Reds: Μίσθωση ακινήτου από την Orchestra

Την υπογραφή συμφωνίας μίσθωσης ακινήτου με την Orchestra για την ανάπτυξη καταστήματος λιανικής πώλησης στο εμπορικό πάρκο Smart Park, που αναπτύσσει και λειτουργεί η θυγατρική της Γυαλού, ανακοίνωσε η Reds.

Reds: Μίσθωση ακινήτου από την Orchestra
Την υπογραφή συμφωνίας εμπορικής μίσθωσης ακινήτου με την εταιρία Orchestra για την ανάπτυξη εμπορικού καταστήματος λιανικής πώλησης στο εμπορικό πάρκο Smart Park, που αναπτύσσει και λειτουργεί η θυγατρική της εταιρία Γυαλού, ανακοίνωσε η Reds.

Το κατάστημα συνολικής επιφάνειας 1.150 m2 περίπου θα διαθέτει παιδικά ενδύματα, υποδήματα, συναφή είδη βρεφανάπτυξης και αξεσουάρ.

Το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί το πρώτο σημείο ανάπτυξης του νέου concept της επώνυμης αλυσίδας στην Ελλάδα, με περισσότερα από 40 σημεία πώλησης, ενισχύοντας τον κλάδο της παιδικής ένδυσης, υπόδησης κ.λπ. στο Πάρκο.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η νέα αυτή συνεργασία επανεπιβεβαιώνει τη δυναμική του Smart Park, το οποίο έχει ήδη στο χαρτοφυλάκιό του τα μεγαλύτερα ονόματα του λιανικού εμπορίου στην Ελλάδα, με ποσοστό κάλυψης των επιφανειών εμπορικής μίσθωσης που ανέρχεται στο 90% περίπου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v