Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΝΕΚ: Συμμετοχή σε δύο τουριστικές εκθέσεις

Σε δύο Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού και συγκεκριμένα στη Vienna International Tourism Fair στη Βιέννη (10-13/1) και στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «CMT» στη Στουτγκάρδη (12-20/1) συμμετείχε η ANEK Lines.

ΑΝΕΚ: Συμμετοχή σε δύο τουριστικές εκθέσεις
Σε δύο Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού και συγκεκριμένα στη Vienna International Tourism Fair στη Βιέννη της Αυστρίας (10-13/1) και στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «CMT» στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας (12-20/1) συμμετείχε η ANEK Lines.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα μοντέρνα, εντυπωσιακά περίπτερα της ΑΝΕΚ Lines αποτέλεσαν πόλο έλξης για τους χιλιάδες επισκέπτες των 2 εκθέσεων και απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές από κοινό και εκθέτες.

Οι επισκέπτες των περιπτέρων της ΑΝΕΚ Lines ενημερώθηκαν από στελέχη της εταιρίας για τους δεκάδες ελληνικούς νησιωτικούς προορισμούς που εξυπηρετούν τα πλοία της ΑΝΕΚ, καθώς και για τις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες εν πλω.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η CMT θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες ετήσιες διεθνείς συναντήσεις στο χώρο του Γενικού Τουρισμού, με περίπου 2.000 χιλιάδες εκθέτες από όλο τον κόσμο και πάνω από 200.000 χιλιάδες επισκέπτες. Αποτελώντας σημείο αναφοράς, η CMT φέρνει σε επαφή επαγγελματίες του τουρισμού και το ευρύ κοινό, δίνοντας το στίγμα του τουρισμού διεθνώς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v