Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιντεάλ: Επιστροφή κεφαλαίου €0,37 ανά μετοχή

Την επιστροφή κεφαλαίου ποσού 0,37 ευρώ ανά μετοχή αποφάσισε μεταξύ άλλων η Γενική Συνέλευση της Ιντεάλ που πραγματοποιήθηκε στις 31 Ιανουαρίου.

Ιντεάλ: Επιστροφή κεφαλαίου €0,37 ανά μετοχή
Την επιστροφή κεφαλαίου ποσού 0,37 ευρώ ανά μετοχή, αποφάσισε μεταξύ άλλων η Γενική Συνέλευση της Ιντεάλ που πραγματοποιήθηκε στις 31 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά, στη Συνέλευση ελήφθησαν αποφάσεις για όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, ως ακολούθως:

1) Αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας κατά το ποσό των € 3.070.432,79 με κεφαλαιοποίηση μέρους του λογαριασμού «διαφορά από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο» και ταυτόχρονη αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από € 0,40 σε € 0,77, και η ταυτόχρονη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας κατά το ποσό των € 3.070.432,79 με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από € 0,77 σε 0,40 € και επιστροφή του ποσού της μείωσης του κεφαλαίου με καταβολή μετρητών στους μετόχους, ήτοι ποσού € 0,37 ανά μετοχή, καθώς και η αντίστοιχη τροποποίηση της παρ. 1 του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρίας.

2) Χορηγήθηκε εξουσιοδότηση στο Διοικητικό Συμβούλιο για τη σύνταξη ολόκληρου του νέου κειμένου του Καταστατικού, σε συνέχεια των τροποποιήσεών του που επέφεραν οι αποφάσεις επί του πρώτου και δεύτερου θέματος της ημερήσιας διάταξης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v