Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δωρεάν ιατρικές συμβουλές από το Ιασώ Παίδων

Το Ιασώ Παίδων ξεκινάει σειρά δωρεάν ενημερωτικών συναντήσεων για γονείς, όπου οι εξειδικευμένοι παιδίατροί του θα ενημερώνουν και θα συμβουλεύουν τους γονείς για τρέχοντα παιδιατρικά θέματα που τους απασχολούν.

Δωρεάν ιατρικές συμβουλές από το Ιασώ Παίδων
Το Ιασώ Παίδων ξεκινάει σειρά δωρεάν ενημερωτικών συναντήσεων για γονείς, όπου οι εξειδικευμένοι παιδίατροί του θα ενημερώνουν και θα συμβουλεύουν τους γονείς με απλό και κατανοητό τρόπο για τρέχοντα παιδιατρικά θέματα που τους απασχολούν.

Η πρώτη ενημερωτική συνάντηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 13/3 και ώρα 18.00 στο αμφιθέατρο του Ιασώ (Κηφισίας 37-39, Μαρούσι) και έχει θέμα «Παιδική και Εφηβική Παχυσαρκία». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν θέση στο 210 638 3917, ώρες 09.00 -17.00.

Στον παιδικό σταθμό του Ιασώ απέναντι από την αίθουσα που θα διεξαχθεί η ομιλία, διατίθεται δωρεάν φύλαξη και δημιουργική απασχόληση από εξειδικευμένη βρεφοκόμο σε ένα ασφαλές περιβάλλον, για παιδιά από 2 έως 12 ετών. Επίσης, υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης 400 θέσεων όλο το 24ωρο σε μικρή απόσταση από την Κεντρική Είσοδο της κλινικής.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ιασώ Παίδων, είναι στελεχωμένο από καταξιωμένους ιατρούς όλων των παιδιατρικών ειδικοτήτων, με πολυετή εμπειρία στον πανεπιστημιακό και νοσοκομειακό παιδιατρικό χώρο, με εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό και άρτια εκπαιδευμένο διοικητικό προσωπικό, ενώ προσφέρει αδιάκοπα τις υπηρεσίες του όλο το 24ωρο.

Συγκεκριμένα, εξοπλισμένο με την πιο σύγχρονη τεχνολογία, παρέχει όλο το 24ωρο Πρωτοβάθμια φροντίδα (εξωτερικά Ιατρεία όλων των ειδικοτήτων-επείγοντα), Δευτεροβάθμια περίθαλψη (πλήρη κάλυψη σε παθολογικά και χειρουργικά περιστατικά), ενώ διαθέτει Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Τέλος, το Ιασώ Παίδων συνεργάζεται με τον ΕΟΠΥΥ για το σύνολο των υπηρεσιών του, ενώ έχει συνάψει συμβάσεις και με τις κυριότερες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v