Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Infotech: Είσοδος στην αγορά της Βουλγαρίας

Την είσοδό της στην αγορά της Βουλγαρίας, με δραστηριότητες τόσο στον τομέα της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών όσο και σε αυτόν του real estate, γνωστοποίησε στο πλαίσιο παρουσίασης ο γενικός διευθυντής της Άλφα Γκρίσιν Infotech κ. Μάριος Καπενεκάκης. Η εταιρία εξετάζει την επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Πολωνία.

Infotech: Είσοδος στην αγορά της Βουλγαρίας
Προοπτική σημαντικής ανάπτυξης στην αγορά της Βουλγαρίας δημιουργεί για την Άλφα Γκρίσιν Infotech η είσοδός της στην αγορά της γειτονικής χώρας με δραστηριότητες τόσο στον τομέα της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών όσο και σε αυτόν του real estate.



Το περίγραμμα των νέων δραστηριοτήτων της Άλφα Γκρίσιν Infotech χάραξε ο γενικός διευθυντής της εταιρίας κ. Μάριος Καπενεκάκης κατά τη διάρκεια παρουσίασης των προϊόντων της σε πελάτες και συνεργάτες της που πραγματοποιήθηκε στις 7 Μαρτίου.

Ο κ. Μάριος Καπενεκάκης ανέλυσε το σχεδιασμό που χαρακτηρίζει τις επενδυτικές επιλογές της εταιρίας στη Βουλγαρία και το πρόγραμμα ανάπτυξης των δραστηριοτήτων μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής Alpha Grissin Infotech BG.

Όπως τονίστηκε στη παρουσίαση, η Alpha Grissin Infotech BG αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς καθώς έχει ήδη ξεκινήσει τις εμπορικές της δραστηριότητες, ενώ σύντομα προβλέπεται η έναρξη λειτουργίας του πρώτου Data Center της εταιρίας στα Βαλκάνια, το οποίο θα παρέχει υπηρεσίες server hosting και data recovery και θα είναι το μοναδικό που θα προσφέρει ανάλογες υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή που θα είναι εγκατεστημένο

Οι υπηρεσίες που θα προσφέρονται μέσω του data center αποτελούν αντικείμενο υψηλής ζήτησης από όλες τις ξένες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην αγορά της Βουλγαρίας και η δημιουργία του θα ενισχύσει σημαντικά την κύρια απασχόληση της εταιρείας, δηλαδή την εμπορία και την υποστήριξη των προϊόντων των μεγαλύτερων οίκων στον τομέα του ΤΜΤ (technology-media-telecommunications) Liebert, Emerson, Socomec. Πιθανοί πελάτες της Alpha Grissin infotech BG είναι ολες οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών καθώς και οι κατασκευαστικές εταιρείες της Βουλγαρίας.

Ο κ. Καπενεκάκης έκανε αναφορά και στην επέκταση της Άλφα Γκρίσιν σε νέους τομείς, και ιδιαίτερα σε αυτόν της οικιστικής ανάπτυξης μέσω της Alpha Grissin Infotech Imoti, σημειώνοντας την έντονη ζήτηση που χαρακτηρίζει την αγορά κατοικιών της Βουλγαρίας και γενικότερα των Βαλκανίων. Στο πλαίσιο αυτό η εταιρία εξετάζει την επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Πολωνία.

Στην εκδήλωση παρουσίασης των προϊόντων της εταιρίας συμμετείχαν περίπου 400 μηχανικοί, οι οποίοι ήταν προσκεκλημένοι συνεργάτες από τη Βουλγαρία, καθώς και στελέχη βουλγαρικών εταιρειών τηλεπικοινωνιών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση των νέων προϊόντων της Άλφα Γκρίσιν Infotech στους τομείς:

* Απαγωγών Υπέρτασης και Συστημάτων Γείωσης (TVSS)

* Συστημάτων Μεταγωγών Ισχύος και Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών

* Συστημάτων Αδιαλείπτου Λειτουργίας (UPS)

* Πολυσυστημάτων Κλιματισμού (HAIER-MRV)

* Συστημάτων Απολύτου Ακριβείας Ελέγχου Περιβάλλοντος (HPAC) και

* συστημάτων Κλιματιστικών HAIER της Climalex εταιρίας-μέλους του ομίλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v