Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βράβευση Μπουτάρη σε διεθνή διαγωνισμό

Τη διάκριση της εταιρίας Μπουτάρη στις εκθέσεις ΔΕΤΡΟΠ στη Θεσσαλονίκη και PROWEIN στο Dusseldorf Γερμανίας, όπου κέρδισε 8 μετάλλια για τα κρασιά της, καθώς και το Βραβείο Καλύτερης Δημιουργίας για τη λειτουργική οργάνωση του περιπτέρου της, γνωστοποίησε η διοίκηση της εταιρίας.

Βράβευση Μπουτάρη σε διεθνή διαγωνισμό
Τη διάκριση της εταιρίας Μπουτάρη στις εκθέσεις ΔΕΤΡΟΠ στη Θεσσαλονίκη και PROWEIN στο Dusseldorf Γερμανίας, όπου κέρδισε 8 μετάλλια για τα κρασιά της, καθώς και το Βραβείο Καλύτερης Δημιουργίας για την ολοκληρωμένη, λειτουργική και αισθητικά άψογη οργάνωση του περιπτέρου της, γνωστοποίησε η διοίκηση της εταιρίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Μπουτάρη, στον 5ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 18ης Διεθνής Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών, διακρίθηκαν έξι κρασιά της εταιρίας, ανάμεσα στα οποία ήταν το Cabernet Sauvignon Boutari 2003 και το Merlot Boutari 2003, που απέσπασαν Χρυσά Μετάλλια.

Αντίστοιχα, στην ετήσια έκθεση Prowein, μια από τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες εκθέσεις οίνου στην Ευρώπη, η εταιρία Μπουτάρη κατάφερε μέσω των βραβεύσεων των δύο κρασιών της ”Σκαλάνι” και ”Νάουσσα Μπουτάρη”, αλλά κυρίως μέσω του εντυπωσιακού της περιπτέρου να αναδείξει το σύγχρονο, ποιοτικό της πρόσωπο και να δεχθεί τους επαίνους εκατοντάδων επισκεπτών.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, το μοντέρνο και πρωτότυπου σχεδιασμού περίπτερο, που επιμελήθηκε η ομάδα της αρχιτέκτονας Εύη Πολυχρονιάδου, υπογραμμίζει τον εστιασμό στην ποιότητα και την πρωτοπορία που εκφράζει τη φιλοσοφία της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v