Θετικό εννιάμηνο από την Q & R

Αύξηση 3,1% σημείωσαν τα κέρδη προ φόρων της μητρικής και 5,7% τα κέρδη μετά τα δικαιώματα μειοψηφίας, για το εννιάμηνο από 1/7/2001 ως 31/3/2002, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας Q & R.

Θετικό εννιάμηνο από την Q & R
Tα οικονομικά αποτελέσματα για το εννιάμηνο (1/7/2001-31/3/2002) της τρέχουσας εταιρικής χρήσης, ανακοίνωσε η εταιρία Quality & Reliability A.E.

Συγκεκριμένα, ο κύκλος εργασιών της ανήλθε σε 5.398.234,16 εκατ. ευρώ και τα προ φόρων κέρδη της μητρικής εταιρίας για την ίδια περίοδο ανήλθαν σε 1.574.521,94 εκατ. ευρώ σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 24,5% και 3,1% αντίστοιχα.

Σε επίπεδο ομίλου για την ίδια περίοδο ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε 11.919.624,62 εκατ. ευρώ και τα κέρδη περιόδου μετά τα δικαιώματα μειοψηφίας σε 2.107.237,33 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 19,1% και 5,7% αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, τα ανωτέρω αποτελέσματα του εννιαμήνου προέκυψαν σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για όλες τις εταιρίες πληροφορικής και ξεπέρασαν τις αρχικές προβλέψεις της εταιρίας.

Η εταιρία Q&R, αποτελεί τη βασική επιχειρηματική μονάδα ανάπτυξης και παραγωγής λογισμικού του ομίλου Πουλιάδη, έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της Πληροφορικής στην Ελλάδα και ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία με μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων στον Ιδιωτικό, στον Δημόσιο και στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα. Στο πελατολόγιο της Q&R συμπεριλαμβάνονται περισσότερες από 100 μεγάλες επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα, καθώς και πάνω από 40 εγκαταστάσεις σε μεγάλους Οργανισμούς, Υπουργεία και άλλες Υπηρεσίες του ευρύτερου Δημοσίου τομέα.

Τέλος, σύμφωνα με την ανακοίνωση οι βασικοί άξονες στους οποίους στοχεύει να κινηθεί η εταιρία στο επόμενο έτος και ύστερα από την επιτυχημένη εξαγορά της Πολωνικής Alatus Ltd., είναι ανάπτυξή της σε νέες διεθνείς αγορές, με άμεση προτεραιότητα την αγορά της Ευρωπαϊκής Ενωσης, την αγορά των Βαλκανίων και της Ανατολικής Ευρώπης καθώς και της Μέσης Ανατολής. Στόχος της εταιρίας είναι η εξάπλωση των δραστηριοτήτων της και σε άλλες χώρες ώστε να επιτύχει την αύξηση των εξαγωγών της σε ποσοστό 50% του συνολικού κύκλου εργασιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v