Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κλουκίνας - Λάππας: Τροποίηση καταστατικού σκοπού

Τις προτεινόμενες τροποποιήσεις του καταστατικού για το σκοπό της εταιρίας ενέκρινε η γενική συνέλευση των μετόχων της 21ης Απριλίου 2005, της Κλουκίνας - Λάππας. Νέο διοικητικό συμβούλιο.

Κλουκίνας - Λάππας: Τροποίηση καταστατικού σκοπού
Τις προτεινόμενες τροποποιήσεις του καταστατικού για το σκοπό της εταιρίας ενέκρινε η γενική συνέλευση των μετόχων της 21ης Απριλίου 2005, της Κλουκίνας - Λάππας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Κλουκίνας - Λάππας, σκοπός της εταιρίας είναι:

* Η ανάληψη και εκτέλεση πάσης φύσεως τεχνικών έργων, εργολαβικώς ή μη.

* Η ανάληψη και εκπόνηση αρχιτεκτονικών, στατικών, μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών και εν γένει τεχνικών μελετών, ως και αντιστοίχων επιβλέψεων.

* Η ανέγερση πολυορόφων οικοδομημάτων επί ιδίων ή αλλοτρίων ακινήτων.

* Η αγορά, μεταπώλησης και εκμετάλλευσης ακινήτων.

* Η αγορά, ανταλλαγή, και με οποιονδήποτε τρόπο απόκτηση και πώληση ή διάθεση καθώς και η μεταπώληση κάθε είδους ακινήτων, αστικών ή μη.

* Η με οποιονδήποτε τρόπο και νομική μορφή (μίσθωση, υπομίσθωση, χρονομεριστική μίσθωση (time-sharing) κ.λ,π. εκμετάλλευση, αξιοποίηση και διαχείριση κάθε είδους ακινήτων.

* Η μεσολάβηση για την αγορά, πώληση, ανταλλαγή, μίσθωση ακινήτων, παραχώρηση ακινήτων προς οικοδόμηση με αντιπαροχή ή υπόδειξη ευκαιριών για την σύναψη τέτοιων συμβάσεων.

* Η εκπόνηση όλων των αναγκαίων και σχετικών με τις παραπάνω εργασίες μελετών και εκτιμήσεων και η παροχή τεχνικών και οικονομικών συμβουλών.

* Η ανάληψη αντιπροσωπειών ημεδαπών ή αλλοδαπών εμπορικών ή τεχνικών οίκων.

* Η υφ’ οιανδήποτε μορφήν εμπορία οικοδομικών υλικών, υλών, εργαλείων και μηχανημάτων προελεύσεως εσωτερικού ή εξωτερικού.

* Η αγορά, εισαγωγή, κατασκευή και εμπορία ειδών ένδυσης-υπόδησης, βρεφικών και παιδικών ειδών, παιχνιδιών, επίπλων, καλλυντικών και ειδών οικιακής χρήσεως.

* Κάθε συναφής προς τα ανωτέρω δραστηριότητα.

Σημειώνεται, πως για την επίτευξη των παραπάνω σκοπών η εταιρία μπορεί:



* Να ιδρύει και να συμμετέχει σε κάθε είδους επιχειρήσεις ή εταιρείες οιουδήποτε εταιρικού τύπου και οιασδήποτε μορφής, ομοίου ή παρεμφερούς σκοπού, υφιστάμενες ή συσταθησόμενες στην ημεδαπή ή αλλοδαπή και να συμπράττει και να συνεργάζεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένης της σύστασης κοινοπραξιών, με τις άνω επιχειρήσεις και εταιρίες και εν γένει με τρίτους φυσικά ή νομικά πρόσωπα, είτε στην ημεδαπή είτε στην αλλοδαπή.

* Να συνεργάζεται με οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο (π.χ. ενδεικτικά εταιρείες χρηματοδοτικής μίσθωσης, εταιρείες επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία, ανώνυμες εταιρίες διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων ακίνητης περιουσίας κλπ), για την καλύτερη προώθηση του σκοπού της.

* Να ιδρύει γραφεία και υποκαταστήματα της εταιρίας οπουδήποτε στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

* Να αντιπροσωπεύει οποιαδήποτε επιχείρηση ημεδαπή ή αλλοδαπή, η οποία έχει ίδιο ή παρόμοιο ή συναφή σκοπό.

Επίσης, στη γ.σ. εκλέχθηκε νέο διοικητικό συμβούλιο, με θητεία πέντε ετών, η οποία δύναται να παραταθεί μέχαρι την σύγκληση της τακτικής γενικής συνέλευσης του έτους λήξεως της θητείας τους.

Ειδικότερα, τα εκλεγμένα μέλη του νέου διοικητικό συμβούλιο είναι:

* Ιωάννης Λάππας του Ηλία, μη ανεξάρτητο μέλος

* Ιωάννης Κλουκίνας, μη ανεξάρτητο μέλος

* Λουκάς Σπεντζάρης, μη ανεξάρτητο μέλος

* Αρίσταρχος Καλφόπουλος, μη ανεξάρτητο μέλος

* Αλέξιος Κλουκίνας, μη ανεξάρτητο μέλος

* Βιολέττα Λάππα, μη ανεξάρτητο μέλος

* Αναστασία Βλάχου, μη ανεξάρτητο μέλος

* Σωκράτης Γαβριηλίδης, ανεξάρτητο μέλος

* Δήμητρα Μανιάτη του Νικολάου, ανεξάρτητο μέλος

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v