Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Γκρίσιν: Αύξηση κερδών 44% το 2001

Αύξηση 43,9% και 44%, αντίστοιχα, σημείωσε το 2001 ο τζίρος και τα κέρδη της Alpha Γκρίσιν, η οποία έχει καταθέσει ενημερωτικό για την εισαγωγή της στο ΧΑΑ, στον κλάδο της ”Νέας Οικονομίας”. Με τα αντληθέντα σκοπεύει να χρηματοδοτήσει το επενδυτικό της πρόγραμμα.

Alpha Γκρίσιν: Αύξηση κερδών 44% το 2001
Αύξηση της τάξης του 43,9% και 44%, αντίστοιχα, σημείωσε το 2001 ο κύκλος εργασιών (12,92 εκατ. ευρώ) και τα κέρδη (2,61 εκατ. ευρώ) της Alpha Γκρίσιν, η οποία έχει καταθέσει ενημερωτικό δελτίο για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου για την εισαγωγή των μετοχών της στο ΧΑΑ, στον κλάδο της ”Νέας Οικονομίας”.

Επιπλέον, κατά το 2001, η εταιρία μεγέθυνε τη συμμετοχή από τον τομέα παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών στο 40% του συνολικού τζίρου της, ενώ τριπλασίασε τα εγκατεστημένα σε πελάτες μηχανήματα, όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου.

Η εταιρία δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για δορυφορικά συστήματα, για συστήματα υποστήριξης χώρων μηχανογραφικών εφαρμογών, καθώς και για χώρους τηλεπικοινωνιακών κέντρων σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας. Επίσης, δραστηριοποιείται στον τομέα της μελέτης και κατασκευής ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων για μηχανογραφικά κέντρα και τηλεπικοινωνιακές εγκαταστάσεις.

Με τα αντληθέντα προτίθεται να χρηματοδοτήσει το επενδυτικό της πρόγραμμα, το οποίο αποσκοπεί στην αύξηση του μεριδίου της στην ελληνική και βαλκανική αγορά.

Στο πελατολόγιο της, όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου, περιλαμβάνονται όλες οι δραστηριοποιούμενες στην Ελλάδα τηλεπικοινωνιακές εταιρίες, το σύνολο σχεδόν των ελληνικών τραπεζών κι ένας μεγάλος αριθμός δημόσιων οργανισμών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v