Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Byte: Αποχώρησε από την εταιρία ”ΣΕΜΑΝΤΙΞ”

Tην αποχώρησή της από το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας ”ΣΕΜΑΝΤΙΞ Τεχνολογίες Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνίες”, στην οποία κατείχε ποσοστό 20%, ανακοίνωσε η εταιρία Byte Computer. Η συναλλαγή μεταβίβασης του ποσοστού ανήλθε σε 200.000,01 ευρώ.

Byte: Αποχώρησε από την εταιρία ”ΣΕΜΑΝΤΙΞ”
Tην αποχώρησή της από το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας ”ΣΕΜΑΝΤΙΞ Τεχνολογίες Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνίες”, στην οποία κατείχε ποσοστό 20%, ανακοίνωσε η εταιρία Byte Computer.

Ειδικότερα, γνωστοποίησε ότι σήμερα 8 Ιουνίου μετεβίβασε την συμμετοχήν της στο μετοχικόν κεφάλαιον ”ΣΕΜΑΝΤΙΞ Τεχνολογίες Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνίες”, στους κ.κ. Γεώργιον Μάμαη, Φώτιον Χατζηπαπαδόπουλον και Μενέλαον Περδικέα, έναντι του συνολικού τιμήματος των 200.000,01 ευρώ.



Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η ανωτέρω μεταβίβαση έγινε προκειμένου το τίμημα αυτής να διατεθεί κατά επωφελέστερον και προσφορώτερον τρόπον, για τους σκοπούς και το επιχειρηματικόν και επενδυτικόν πρόγραμμα της εταιρίας.

Εξάλλου, η Byte Computer γνωστοποιεί ότι στις 31-12-2005 εκπνέει η πενταετής προθεσμία για την είσπραξη του μερίσματος, το οποίο αφορά στην εταιρική χρήση 1-1-1999 έως 31-12-1999. Μετά την ανωτέρω ημερομηνία, τα μη εισπραχθέντα υπό των δικαιούχων των μερίσματα, παραγράφονται υπέρ Ελληνικού Δημοσίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v