Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Infotech: Eντονη δραστηριοποίηση στη Βουλγαρία

Σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκεται η δραστηριοποίηση της Alpha Grissin Infotech στη Βουλγαρία με την πραγματοποίηση ενεργειών που θα στηρίξουν την εμπορική της πολιτική.

Infotech: Eντονη δραστηριοποίηση στη Βουλγαρία
Σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκεται η δραστηριοποίηση της Alpha Grissin Infotech στη Βουλγαρία με την πραγματοποίηση ενεργειών που θα στηρίξουν την εμπορική της πολιτική.

Στο πλαίσιο των ενεργειών αυτών η εταιρία πραγματοποίησε πρόσφατα στη Σόφια μεγάλη εκδήλωση όπου παρουσίασε το πλήρες πακέτο των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει στην αγορά της Βουλγαρίας.



Η παρουσίαση έγινε στις 6 Ιουνίου κατά τη διάρκεια της οποίας η διοίκηση της θυγατρικής της στη Βουλγαρία Alpha Grissin Infotech BG απευθύνθηκε σε ένα μεγάλο κοινό αποτελούμενο από εκπροσώπους τεχνικών και κατασκευαστικών εταιριών, τραπεζών, επιχειρήσεων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης στο Disaster Center που έχει δημιουργήσει η εταιρία στη Βουλγαρία το οποίο θα προσφέρει υπηρεσίες: data storage (disk space), data hosting (web server, connectivity and disk space, collocation (power, cooling, connectivity), disaster and data recovery.

Πρόκειται για το μοναδικό Disaster Center που προσφέρει ανάλογες υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή που είναι εγκατεστημένο, δίνοντας τη δυνατότητα στην εταιρία να απευθυνθεί σε επιχειρήσεις- πελάτες όχι μόνο από τη βουλγαρική αγορά αλλά από την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Ο άρτιος τεχνικός εξοπλισμός του Disaster Center σε συνδυασμό με την στελέχωσή του με εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό το καθιστούν αιχμή της δραστηριότητας της Alpha Grissin Infotech στη βουλγαρική αγορά.

Το γεγονός ότι η εταιρία απευθύνεται μέσω του Disaster Center σε μια αγορά με σημαντικές ανάγκες και ελάχιστη κάλυψη τροφοδοτούν τις εκτιμήσεις της διοίκησής της για την αποκόμιση σημαντικών οικονομικών οφελών.

Η λειτουργία της δραστηριότητα της ελληνικής εταιρίας στη γειτονική χώρα αναπτύσσεται μέσω της θυγατρικής της Alpha Grissin Infotech BG, η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της την 01/01/2005.

Τα γραφεία της Alpha Grissin Infotech BG είναι εγκατεστημένα στο Business Park Sofia που βρίσκεται στα νότια της Σόφιας και αποτελεί έδρα 200 πολυεθνικών εταιρειών.

Εκτός από τον κύριο τομέα δραστηριότητας, δηλαδή τις τηλεπικοινωνίες και την πληροφορική, η Alpha Grissin Infotech έχει ξεκινήσει στη Βουλγαρία ανάπτυξη κα ι στον τομέα του real estate συμμετέχοντας κατά 75% στην Alpha Grissin Imotti AD εταιρία με αποκλειστικό αντικείμενο την αγορά και την ανάπτυξη ακινήτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v