Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίλεκτος: Διευκρινίσεις για Prima Συμμετοχές

Σε διευκρινίσεις αναφορικά με την εταιρία Prima Συμμετοχές στην οποία μεταβιβάστηκε το 40,02% της Επίλεκτος, προχώρησε η διοίκηση της τελευταίας, αναφέροντας πως η Prima είναι εταιρία που ανήκει κατά 100% σε μέλη της οικογένειας Δοντά.

Επίλεκτος: Διευκρινίσεις για Prima Συμμετοχές
Σε διευκρινίσεις αναφορικά με την εταιρία Prima Συμμετοχές στην οποία μεταβιβάστηκε το 40,02% της Επίλεκτος μετά την εκχώρηση ποσοστών από πέντε βασικούς μετόχους, προχώρησε η διοίκηση της εισηγμένης σε απαντητική της επιστολή προς το Χ.Α.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, η εταιρία Prime Συμμετοχές ιδρύθηκε πρόσφατα και μέτοχοί της είναι άπαντες μέλη της οικογένειας αδελφών Δοντά, οι οποίοι ελέγχουν το 100% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Στην ίδια επιστολή σημειώνεται πως η Prima Συμμετοχές προχώρησε σε γνωστοποιήσεις οι οποίες αφορούσαν μόνο στους υπόχρεους μετόχους της, δηλαδή αυτούς που είχαν ποσοστό άνω του 5% στο μετοχικό κεφάλαιο της Επίλεκτος.

Κατά συνέπεια το λοιπό ποσοστό πλέον του ”33,71% περίπου” αφορά στους μετόχους της Prima Συμμετοχές, μέλη επίσης της οικογένειας αδελφών Δοντά, των οποίων το ποσοστό των μετοχών τους στην Επίλεκτος ήταν πολύ κατώτερο του 5%.

Παράλληλα, επισημαίνεται πως στην Prima Συμμετοχές δεν μετέχει κανείς μέτοχος που δεν είναι μέλος της οικογένειας αδελφών Δοντά.

Τέλος, η επιστολή αναφέρει πως ”μετά τα παραπάνω θεωρούμε αυτονόητο ότι η μεταβολή στην μετοχική σύνθεση της Επίλεκτος, όπου στην θέση μελών της οικογένειας αδελφών Δοντά υπεισήλθε η κατά 100% ελεγχόμενη υπ’ αυτών Prima Συμμετοχές, ουδεμία επίπτωση θα έχει στις επιχειρηματικές δραστηριότητες της”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v