Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Byte: Ανανέωση ειδικής διαπραγμάτευσης με Εθνική

Την ανανέωση, για ένα ακόμη έτος, της σύμβασης Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την Εθνική Χρηματιστηριακή ανακοίνωσε η Byte Computer. Εξάλλου, η μέτοχος της εταιρίας Ν. Βυζαντίου ανέλαβε υποχρεώση να συνάπτει συμβάσεις επαναγοράς μετοχών (repurchase agreement) στην Αγορά Παραγώγων του Χ.Α.

Byte: Ανανέωση ειδικής διαπραγμάτευσης με Εθνική
Την ανανέωση, για ένα ακόμη έτος, της σύμβασης Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την Εθνική Χρηματιστηριακή ανακοίνωσε η Byte Computer.

Συγκεκριμένα, η εταιρία συμφώνησε με την Εθνική Χρηματιστηριακή Α.Ε. την ανανέωση για ένα (1) ακόμα έτος, ήτοι από 26.7.2005 έως 25.7.2006 της από 12.7.2004 μεταξύ τους σύμβασης Ειδικής Διαπραγμάτευσης, η οποία περιέχει τους εξής βασικούς όρους:

1. Η Εθνική Χρηματιστηριακή Α.Ε. θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χ.Α. εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της εταιρίας BYTE COMPUTER Α.Β.Ε.Ε, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία. Για την υπηρεσία αυτή η εταιρία BYTE COMPUTER Α.Β.Ε.Ε θα καταβάλλει αμοιβή στην Εθνική Χρηματιστηριακή Α.Ε.

2. Η σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης έχει διάρκεια ενός (1) έτους, ανανεούμενη ετησίως.

3. Προς διευκόλυνση του έργου της ειδικής διαπραγμάτευσης ενόψει των ενδεχόμενων κινδύνων που αναλαμβάνει ο ειδικός διαπραγματευτής, η ΕΘΝΙΚΗ Χρηματιστηριακή Α.Ε. έχει συνάψει σύμβαση με τη μέτοχο της εταιρίας BYTE COMPUTER Α.Β.Ε.Ε κ Νικολίτσα Βυζαντίου, δυνάμει της οποίας προβλέπεται η υποχρέωση της μετόχου να συνάπτει συμβάσεις επαναγοράς μετοχών (repurchase agreements) στην Αγορά Παραγώγων του Χ.Α.

Εξάλλου, η μέτοχος της εταιρίας, κ. Νικολίτσα Βυζαντίου, ανακοίνωσε πως εν όψει των ενδεχόμενων κινδύνων που αναλαμβάνει ο Ειδικός Διαπραγματευτής, έχει συνάψει σύμβαση με την Εθνική Χρηματιστηριακή, δυνάμει της οποίας προβλέπεται η υποχρέωση της μετόχου να συνάπτει συμβάσεις επαναγοράς μετοχών (repurchase agreement) στην Αγορά Παραγώγων του Χ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v