Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Reds: Πώληση της Κάντζα Εμπορική προς 70 εκ. ευρώ

Το Δ.Σ. της Reds υπέγραψε σήμερα, 28 Ιουλίου 2005, με την εταιρία La Societe Generale Immobilliere Espagne, μέλος του Ομίλου S.C.C., συμφωνία για την πώληση του 100% των μετοχών της εταιρίας Κάντζα Εμπορική, με τελικό αντάλλαγμα 70.000.000 ευρώ.

Reds: Πώληση της Κάντζα Εμπορική προς 70 εκ. ευρώ
Το Δ.Σ. της Reds υπέγραψε σήμερα, με την La Societe Generale Immobilliere Espagne, μέλος του Ομίλου S.C.C., ένα από τους σημαντικότερους στον τομέα ανάπτυξης επαγγελματικών ακινήτων στην Ευρώπη, με έδρα το Παρίσι, συμφωνία για την πώληση του 100% των μετοχών της εταιρίας Κάντζα Εμπορική, με τελικό αντάλλαγμα 70.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, η τελική σύμβαση τελεί υπό τις προϋποθέσεις απορρόφησης της Κάντζα Αναπτυξιακή που κατέχει το γειτονικό ακίνητο και έκδοσης οικοδομικών αδειών για τα ακίνητα στην Κάντζα Παλλήνης. Στη συμφωνία συμβάλλονται επίσης και οι εταιρίες ΕΛΤΕΧ και Άκτωρ ως μέτοχοι της Κάντζα Αναπτυξιακή.



Η συμφωνία κρίνεται από τη REDS συμφέρουσα. Παράλληλα η συμμετοχή του συγκεκριμένου επενδυτή στην αξιοποίηση του ακινήτου θα δημιουργήσει τις καλύτερες προϋποθέσεις υλοποίησης του σχεδίου ανάπτυξης και θα περιορίσει σημαντικά τον επενδυτικό κίνδυνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v