Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Audio Visual: Χορηγός των music events στη ΔΕΘ

Χορηγός στα music events της 70ής Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης, τα οποία θα διαρκέσουν μία εβδομάδα, από τις 11 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2005 αποτελεί η Audio Visual. Σε γιγαντοοθόνη που θα στηθεί στο χώρο των συναυλιών θα προβάλλονται trailer με τις νέες κυκλοφορίες της Audio Visual.

Audio Visual: Χορηγός των music events στη ΔΕΘ
Χορηγός στα music events της 70ής Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης, τα οποία θα διαρκέσουν μία εβδομάδα, από τις 11 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2005 αποτελεί η Audio Visual.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε γιγαντοοθόνη που θα στηθεί στο χώρο των συναυλιών θα προβάλλονται trailer με τις νέες κυκλοφορίες της Audio Visual.

Σημειώνεται, πως συναυλίες θα δώσουν μεταξύ άλλων οι Πασχάλης Τερζής, Πέγκυ Ζήνα, Χρήστος Δάντης, Καίτη Γαρμπή, Νίκος Βέρτης, Χρύσπα, Πάνος Κιάμος, Περικλής Στεργιανούδης, Νίκος Πορτοκάλογλου, Χρήστος Μενιδιάτης, Μάνος Πυροβολάκης, Grante Lupa, Οδυσσέας Τσάκαλος κ.α.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, τα music events πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των Παράλληλων Εκδηλώσεων της Έκθεσης, σε συνεργασία με την Sony Music – BMG.

Η ΔΕΘ, που αποτελεί σημαντικό εμπορικό γεγονός κάθε χρονιάς, αναμένεται φέτος να προσελκύσει περίπου 400.000 επισκέπτες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v