Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καραμολέγκος: Ανέγερση εργοστασίου στη Ρουμανία

Την πρόθεσή της για επέκταση σε ομοειδείς δραστηριότητες στην αγορά της Ρουμανίας, με την αγορά ακινήτου στην περιοχή του Βουκουρεστίου, την ανέγερση σε αυτό εργοστασίου, αλλά και την ίδρυση θυγατρικής ανακοίνωσε η Καραμολέγκος.

Καραμολέγκος: Ανέγερση εργοστασίου στη  Ρουμανία
Την πρόθεσή της για επέκταση σε ομοειδείς δραστηριότητες στην αγορά της Ρουμανίας, με την αγορά ακινήτου στην περιοχή του Βουκουρεστίου, την ανέγερση σε αυτό εργοστασίου και την παραγωγή και διάθεση ειδών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής στο καταναλωτικό κοινό της Ρουμανίας ανακοίνωσε η Καραμολέγκος.

Γι’ αυτό το σκοπό θα ιδρύσει την ανώνυμη εταιρία Karamolegos Bakery S.A. στη Ρουμανία, στην οποία θα συμμετέχει με ποσοστό 80%.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, αυτή η στρατηγική κίνηση έχει σαν σκοπό να καλύψει αρχικά τη ζήτηση διαφόρων τύπων ψωμιού στη ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά της Ρουμανίας και αργότερα στις αγορές γειτονικών χωρών της.

Τέλος, σημειώνεται ότι είναι η πρώτη κίνηση της Καραμολέγκος που θα πραγματοποιηθεί εκτός συνόρων και θεωρείται βέβαιο ότι θα αυξήσει αισθητά τα μεγέθη της εταιρίας σε επίπεδο ομίλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v