Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Νέα σύμβαση στις Η.Π.Α.

Νέα σύμβαση στις Η.Π.Α. με τον κρατικό Οργανισμό Τυχερών Παιχνιδιών της Μοντάνα, για την εγκατάσταση και υλοποίηση ενός συστήματος που συνδυάζει τη διαχείριση παιχνιδιών τύπου Λόττο και στιγμιαίων λαχείων, υπέγραψε η εταιρία Intralot.

Intralot: Νέα σύμβαση στις Η.Π.Α.
Νέα σύμβαση στις Η.Π.Α. με τον κρατικό Οργανισμό Τυχερών Παιχνιδιών της Μοντάνα, για την εγκατάσταση και υλοποίηση ενός συστήματος που συνδυάζει τη διαχείριση παιχνιδιών τύπου Λόττο και στιγμιαίων λαχείων, υπέγραψε η εταιρία Intralot.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η σύμβαση υπεγράφη μετά από διαγωνισμό, στον οποίο η Intralot ανεδείχθη πρώτος μειοδότης.

Η σύμβαση έχει 7ετή διάρκεια με δυνατότητα ετήσιας ανανέωσης για τα επόμενα 3 χρόνια.

Το ύψος της προμήθειας για την περίοδο των 10 ετών εκτιμάται ότι θα υπερβεί τα 25 εκατ. δολάρια, ενώ η έναρξη λειτουργίας του νέου συστήματος αναμένεται στις 31 Μαρτίου του 2006.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, η σύμβαση περιλαμβάνει την προμήθεια τερματικών προηγμένης τεχνολογίας, εξειδικευμένο λογισμικό και υπηρεσίες, με στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων προγραμμάτων marketing, που θα συμβάλλουν στην αύξηση της κερδοφορίας του Οργανισμού Τυχερών παιχνιδιών της Μοντάνα.

Πιο συγκεκριμένα, η Intralot θα προμηθεύσει και εγκαταστήσει 750 τερματικά CORONIS HE, το on-line κεντρικό σύστημα LOTOS O/S σε πλατφόρμα IBM AIX, καθώς και ένα σύγχρονο δορυφορικό δίκτυο, για τη διασύνδεση των τερματικών με το κεντρικό σύστημα.

Όπως δήλωσε ο κ. George Parisot, διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Τυχερών Παιχνιδιών της Μοντάνα, ”Είμαστε πολύ ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με την Intralot. Μας εντυπωσίασε τόσο η προηγμένη τεχνολογία που μπορεί να προσφέρει η Intralot στον Οργανισμό και τους συνεργάτες του, όσο και η εμπειρία και αφοσίωση των στελεχών της. Προσδοκούμε σε μια μακρά και επιτυχημένη συνεργασία, για την υλοποίηση προγραμμάτων που θα ωφελήσουν τους πολίτες της Μοντάνα.”

Επιπρόσθετα, ο διευθύνων σύμβουλος της Intralot, κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, υπογράμμισε ότι ”η αγορά της Β. Αμερικής αποτελεί πρόκληση για την Intralot. Η νέα αυτή σύμβαση, μετά την επιτυχημένη συνεργασία με τον Οργανισμό Τυχερών Παιχνιδιών της Νεμπράσκα, εδραιώνει τη θέση της INTRALOT στις Η.Π.Α και επιβεβαιώνει την αρτιότητα των τεχνολογικών της λύσεων, ενώ αποτελεί αναγνώριση της επιχειρηματικής της δράσης στη χώρα”.

Παράλληλα, ο διευθύνων σύμβουλος της Intralot Inc., κ. Tom Little τόνισε ότι, ”Είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς που θα εγκαταστήσουμε ακόμη ένα σύστημα που συνδυάζει τη διαχείριση παιχνιδιών τύπου Λόττο και στιγμιαίων λαχείων και αναμένουμε αυτή τη συνεργασία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον”.



Σημειώνεται, ότι η Intralot Inc, θυγατρική της Intralot, έχει τα κεντρικά γραφεία της στη Τζόρτζια, ενώ διατηρεί και γραφεία στο Λινκολν της Νεμπράσκα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v