Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καραμολέγκος: Διευκρινίσεις για Ρουμανία

Σε 1,5 εκατ. ευρώ εκτιμά ότι θα ανέλθει το ύψος της επένδυσης στην Ρουμανία, επισημαίνει με επιστολή της προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, η εταιρία Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος.

Καραμολέγκος: Διευκρινίσεις για Ρουμανία
Διευκρινίσεις σχετικά με την πρόθεσή της για επέκταση στην αγορά της Ρουμανίας, απέστειλε με επιστολή της προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, η εταιρία Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος.

Οπως επισημαίνεται στην επιστολή, για την υλοποίηση των παραπάνω, συστάθηκε με ημερομηνία 13 Οκτωβρίου 2005 η εταιρία Karamolegos Bakery SA της οποίας το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο ανέρχεται στα 10.000 ευρώ.

Η εταιρία στο στάδιο αυτό διεξάγει έρευνα: 1) για την είσοδο των προϊόντων που παράγει, στην αγορά της Ρουμανίας και 2) για την αγορά οικοπέδου με σκοπό την ανέγερση αποθηκευτικών εγκαταστάσεων.

Το ύψος της επένδυσης εκτιμάται ότι θα ανέλθει περίπου στα 1,5 εκατ. ευρώ και θα αφορά αγορά οικοπέδου, δημιουργία αποθηκευτικών εγκαταστάσεων και δικτύου διανομής.

Η χρηματοδότηση του επενδυτικού σχεδίου θα γίνει με τραπεζικό Δανεισμό και Ίδια Κεφάλαια η σχέση των οποίων, στην παρούσα φάση, δεν είναι δυνατό να προσδιοριστεί. Τέλος, η δραστηριότητα της εν λόγω εταιρίας προβλέπεται να ξεκινήσει εντός του 2007, καταλήγει η επιστολή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v