Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SATO: Αύξηση ποσοστού από Σ. Θεοδωρίδη

Σε 56,54% από 56,45% ανήλθε το συνολικό ποσοστό συμμετοχής του κ. Σωτήριου Θεοδωρίδη στην εταιρία SATO, μετά και την αγορά μετοχών από την ελεγχόμενη από εκείνον εταιρία Ομιλος Επιχειρήσεων Θεοδωρίδη στις 20 Οκτωβρίου.

SATO: Αύξηση ποσοστού από Σ. Θεοδωρίδη
Σε 56,54% από 56,45% ανήλθε το συνολικό ποσοστό συμμετοχής του κ. Σωτήριου Θεοδωρίδη στην εταιρία SATO, μετά και την αγορά μετοχών από την ελεγχόμενη από εκείνον εταιρία Ομιλος Επιχειρήσεων Θεοδωρίδη στις 20 Οκτωβρίου, σημειώνοντας μεταβολή μεγαλύτερη από 3% σε σχέση με την προηγούμενη γνωστοποίησή του.

Στο ανωτέρω ποσοστό του κ. Σωτήριου Θεοδωρίδη εκτός από το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου που κατέχει άμεσα, ήτοι 3,51% εξομοιώνεται και το ποσοστό της ελεγχόμενης από αυτόν εταιρίας Ομιλος Επιχειρήσεων Θεοδωρίδη ήτοι 53,03%.

Το ποσοστό της άμεσης συμμετοχής του κ. Σωτήριου Θεοδωρίδη επί του συνόλου των μετοχών της εταιρίας SATO παρέμεινε αμετάβλητο, ήτοι 3,51%.

Επίσης, το ποσοστό του ομίλου Επιχειρήσεων Θεοδωρίδη, μετά την αγορά μετοχών ανήλθε σε 53,03% από 52,94%, σημειώνοντας μεταβολή μεγαλύτερη από 3% σε σχέση με την προηγούμενη γνωστοποίησή της. Το ποσοστό συμμετοχής της επί του συνόλου των μετοχών της εταιρίας μεταβλήθηκε αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v