Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κλουκίνας-Λάπας:Κατασκευή καταστημάτων για οίκους

Μία μεγάλη λίστα από έργα κατασκευής καταστημάτων για λογαριασμό επωνύμων πελατών με διεθνείς φίρμες έρχεται να προστεθεί στο ενεργητικό της Ι. Κλουκίνας – Ι. Λάππας, η οποία μεταξύ άλλων θα κατασκευάσει τα καταστήματα για επτά φίρμεσ στο εμπορικό κέντρο The Mall όπου η Κλουκίνας - Λάππας θα διαθέτει κατάστημα Mothercare.

Κλουκίνας-Λάπας:Κατασκευή καταστημάτων για οίκους
Μία μεγάλη λίστα από έργα κατασκευής καταστημάτων για λογαριασμό επωνύμων πελατών με διεθνείς φίρμες έρχεται να προστεθεί στο ενεργητικό της Ι. Κλουκίνας – Ι. Λάππας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση στα τέλη του Οκτωβρίου παραδίδεται το κατάστημα της Γαλλικής φίρμας ρουχισμού και αξεσουάρ Hermès.

Το κατάστημα βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στην συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Σταδίου, και πρόκειται να εγκαινιαστεί και να λειτουργήσει άμεσα.

Επιπλέον, επτά Ελληνικές και διεθνείς φίρμες εμπιστεύτηκαν στην Ι. Κλουκίνας – Ι. Λάππας τα νέα καταστήματά τους στο καινούριο, υπερσύγχρονο εμπορικό κέντρο The Mall, που βρίσκεται στο Μαρούσι. Ανάμεσα σε αυτές, οι φίρμες Marks & Spencer, Occitane, Stefanel, Multibrand – Notos Galleries, Grand Optical, Springfield, Bostonians.

Σημειώνεται ότι στο ίδιο εμπορικό κέντρο, η Ι. Κλουκίνας – Ι. Λάππας θα διαθέτει κατάστημα Mothercare, συνολικής επιφάνειας 300 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης της κατασκευής από την ίδια την εταιρεία. Όλα τα παραπάνω καταστήματα θα έχουν ολοκληρωθεί πριν από τα εγκαίνια του The Mall, τα οποία έχουν οριστεί για τα μέσα Νοεμβρίου.

Τέλος, δύο νέα έργα κατασκευής καταστημάτων στην Θεσσαλονίκη ανακοινώνει η της Ι. Κλουκίνας – Ι. Λάππας.

Πρόκειται για το κατάστημα οπτικών της αλυσίδας Grand Optical, που βρίσκεται στην Οδό Τσιμισκή, στο κέντρο της πόλης, καθώς και το κατάστημα της διεθνούς αλυσίδας καλλυντικών Sephora στο νέο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης Cosmos Mall.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v