Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΑ: Στα 137 εκ. ευρώ τα έσοδα της εταιρίας το 2005

Σημαντικά αποτελέσματα, για μία ακόμη θερινή περίοδο, σημειώνει η Γενική Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πελατών (ΟΑ/ΓΔΕΠ - Handling) της Ολυμπιακής Αεροπορίας - Υπηρεσίες και για το 2005. Τα εκτιμώμενα έσοδα της ΟΑ-Υ από το Handling, εκτιμάται να αγγίζουν για το τρέχον έτος τα 137 εκατ. ευρώ.

ΟΑ: Στα 137 εκ. ευρώ τα έσοδα της εταιρίας το 2005
Σημαντικά αποτελέσματα, για μία ακόμη θερινή περίοδο, σημειώνει η Γενική Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πελατών (ΟΑ/ΓΔΕΠ - Handling) της Ολυμπιακής Αεροπορίας - Υπηρεσίες ΑΕ και για το 2005.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με παρουσία σε 45 Πολιτικούς Αερολιμένες σε όλη την επικράτεια και έχοντας ανανεώσει το 90% των συνεργασιών της έως και τα έτη 2007-2008, η ΟΑ-Υ έχει δημιουργήσει μία σταθερή και συμπαγή πελατειακή διάρθρωση, ενισχύοντας τις βάσεις για μια περαιτέρω αναπτυξιακή πορεία.

Το 2005, η ΟΑ-Υ παρέμεινε ο απόλυτος ηγέτης στην αγορά της Επίγειας Εξυπηρέτησης πανελλαδικά με μερίδιο αγοράς που ξεπερνάει συνολικά το 80% εξυπηρετώντας πάνω από 175 αεροπορικές εταιρίες μεταξύ των οποίων η Αlitalia, Iberia, Singapore Airlines, El-Al, CSA, Luxair, Egyptair, Maersk Air, κ.α.

Όσον αφορά στα έσοδα, η διατήρηση ισχυρής πελατειακής βάσης σε συνδυασμό με την άσκηση επιθετικής και ιδιαίτερα ελκυστικής τιμολογιακής πολιτικής, καθρεπτίζεται στα απολύτως θετικά αποτελέσματα, με τα εκτιμώμενα έσοδα της ΟΑ-Υ από το Handling, να αγγίζουν για το 2005 τα 137 εκατομμύρια ευρώ.

To 2005, και παρά την ένταση του ανταγωνισμού, η Γενική Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πελατών της Ολυμπιακής Αεροπορίας -Υπηρεσίες πέτυχε αξιοσημείωτους ρυθμούς απόδοσης εξασφαλίζοντας σταθερότητα στο πελατολόγιό της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο