Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Audiovisual: Αύξηση μεγεθών στο εννεάμηνο

Αύξηση 64,87% στον ενοποιημένο κύκλο εργασιών και 54,24% στα κέρδη μετά φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας παρουσίασε η Audiovisual στο εννεάμηνο του 2005. Ανοδικά κινήθηκαν τα μεγέθη και της μητρικής.

Audiovisual: Αύξηση μεγεθών στο εννεάμηνο
Ανοδικά κινήθηκαν τα μεγέθη της Audiovisual στο εννεάμηνο του 2005, τόσο σε επίπεδο ομίλου όσο και σε επίπεδο μητρικής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία της περιόδου ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της Audiovisual ενισχύθηκε στο εννεάμηνο κατά 64,87%, διαμορφούμενος στα 48,77 εκατ. ευρώ, από 29,58 εκατ. ευρώ πέρυσι.

Τα κέρδη μετά από φόρους και μετά τα δικαιώματα μειοψηφίας του ομίλου παρουσιάζουν αύξηση 54,24%, καθώς έφτασαν στα 2,91 εκατ. ευρώ, συγκριτικά με 1,89 εκατ. ευρώ του εννεαμήνου του 2004.

Σε ό,τι αφορά τη μητρική ο κύκλος εργασιών κινήθηκε ανοδικά κατά 2,9% και ανήλθε στα 24,42 εκατ. ευρώ, σε σχέση με 23,73 εκατ. ευρώ πέρυσι, με τα κέρδη μετά φόρων να παρουσιάζουν αύξηση 28,1%, στα 2,24 εκατ. ευρώ, συγκριτικά με 1,75 εκατ. ευρώ του αντίστοιχου περυσινού διαστήματος.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η πορεία των αποτελεσμάτων για το 9μηνο κινείται βάση του επιχειρηματικού σχεδίου της εταιρίας, το οποίο προβλέπει περαιτέρω επέκταση στο χώρο της ψυχαγωγίας.

Σε αυτο το πλαίσιο, η Audiovisual συμμετέχει μέσω κοινοπρακτικού σχήματος στη διαγωνιστική διαδικασία που έχει προκηρύξει η εταιρία Ολυμπιακά Ακίνητα για την παραχώρηση εκμετάλλευσης της Ολυμπιακής Εγκατάστασης ”Κανόε - Καγιάκ Σλάλομ” και ήδη έχει προκριθεί στη β’ φάση του διαγωνισμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v