Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Byte: Σύσταση κοινοπραξίας με την Algosystems

Τη σύσταση κοινοπραξίας με την εταιρία Algosystems για την από κοινού εκτέλεση έργου που έχει αναλάβει ανακοίνωσε η Byte Computers. Το κεφάλαιο της κοινοπραξίας ορίσθηκε στις 15.000 ευρώ ενώ οι δύο εταιρίες συμμετέχουν με ποσοστό 50%.

Byte: Σύσταση κοινοπραξίας με την Algosystems
Τη σύσταση κοινοπραξίας με την εταιρία Algosystems για την από κοινού εκτέλεση έργου που έχει αναλάβει ανακοίνωσε η Byte Computers.

Ειδικότερα, πρόκειται για το Υποέργο I (Εξοπλισμός Πληροφορικής για τη συμμετοχή της Ελληνικής Αστυνομίας στον εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης με χρήση πληροφορικής- Προμήθεια και Εγκατάσταση Τηλεπικοι-νωνιακού Εξοπλισμού- Δικτυακού Εξοπλισμού, Εξυπηρετητών και Εφαρμογών) του προκηρυχθέντος υπό της Κοινωνία της Πληροφορίας (Αρ. διακηρύξεως 2187/17-12-2002) έργου ”Εξοπλισμός Πληροφορικής για τη συμμετοχή της Ελληνικής Αστυνομίας στον Εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης με χρήση πληροφορικής”.

Η επωνυμία της κοινοπραξίας είναι ”Byte – Algosystems” και το κεφάλαιό της ορίστηκε σε 15.000 ευρώ, στο οποίο όπως και στα κέρδη, τις ζημίες και τις λοιπές υποχρεώσεις οι δύο εταιρίες συμμετέχουν με ποσοστό 50%.

Τέλος, επικεφαλής (leader) της κοινοπραξίας, διαχειριστής και ταμίας αυτής ορίσθηκε η Byte Computer, νομίμως εκπροσωπούμενη, ενώ αντίκλητός της ορίσθηκε το εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της εισηγμένης κ. Νικολίτσα συζ. Σπυριδογεώργη Βυζαντίου, το γένος Βασιλείου Παπαγεωργίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v