Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κλουκίνας: Έργα κατασκευής τραπεζικών καταστημάτων

Με ιδιαίτερα ανοδικούς ρυθμούς κινήθηκαν οι αναθέσεις έργων κατασκευής τραπεζικών καταστημάτων προς την Ι. Κλουκίνας – Ι. Λάππας ΑΕ το 2005 κατά τη διάρκεια του οποίου υλοποίησε 18 συμβάσεις κατασκευής τραπεζικών καταστημάτων.

Κλουκίνας: Έργα κατασκευής τραπεζικών καταστημάτων
Με ιδιαίτερα ανοδικούς ρυθμούς κινήθηκαν οι αναθέσεις έργων κατασκευής τραπεζικών καταστημάτων προς την Ι. Κλουκίνας – Ι. Λάππας ΑΕ κατά το 2005.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως η εταιρία διαθέτει αξιόλογη τεχνογνωσία στην κάλυψη των αναγκών του συγκεκριμένου κλάδου για την δημιουργία καλαίσθητων καταστημάτων στις χρονικές και οικονομικές προδιαγραφές του πελάτη, γι αυτό και οι περισσότεροι τραπεζικοί οργανισμοί που λειτουργούν στην Ελλάδα συμπεριλαμβάνονται στο πελατολόγιό της.

Κατά τη διάρκεια του 2005, η Ι. Κλουκίνας – Ι. Λάππας ΑΕ υλοποίησε 18 συμβάσεις κατασκευής τραπεζικών καταστημάτων. Συγκεκριμένα, 16 καταστήματα έχουν ήδη παραδοθεί στις Τράπεζες Eurobank, PROBANK, Εθνική Τράπεζα, Geniki Bank, και Πανελλήνια Τράπεζα. Σε εξέλιξη βρίσκονται 2 ακόμα καταστήματα της τράπεζας PROBANK, τα οποία πρόκειται να παραδοθούν σύντομα.

Όπως και με όλους τους πελάτες της, οι σχέσεις της Ι. Κλουκίνας – Ι. Λάππας ΑΕ ΑΕ με τους πελάτες της από τον τραπεζικό κλάδο βασίζονται στην εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η εταιρία εξακολουθεί, σε βάθος χρόνου, να αποτελεί επίλεκτο συνεργάτη των ελληνικών τραπεζών, στην ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων τους σε όλη την Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v