Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Audio Visual: Απορροφά την εταιρία Προοπτική

Tη συγχώνευση με απορρόφηση της εταιρίας Προοπτική από την εισηγμένη Audio Visual, αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια των ανωτέρω εταιριών στις 30 Ιανουρίου 2006. Η 31/1/2006 ορίσθηκε ως ημερομηνία του Ισολογισμού μετασχηματισμού.

Audio Visual: Απορροφά την εταιρία Προοπτική
Tη συγχώνευση με απορρόφηση της εταιρίας Προοπτική από την εισηγμένη Audio Visual, αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια των ανωτέρω εταιριών στις 30 Ιανουρίου 2006.

Η 31/1/2006 ορίσθηκε ως ημερομηνία του Ισολογισμού μετασχηματισμού της εταιρίας Προοπτική.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των δυο εταιριών εξέλεξαν την εταιρία Ορκωτών Ελεγκτών Grant Thornton προκειμένου να προβεί στον έλεγχο του Ισολογισμού Μετασχηματισμού της εταιρίας Προοπτική και τη σύνταξη της σχετικής εκθέσεως για τη διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων.

Περαιτέρω, τα Δ.Σ. των δυο εταιριών εξέλεξαν την εταιρία Ορκωτών Ελεγκτών Deloitte Χατζηπαύλου Σοφιανός & Καμπάνης προκειμένου να προβεί στον προσδιορισμό της σχέσης ανταλλαγής των μετοχών των δύο Εταιριών και να συντάξει την προβλεπόμενη από το Νόμο Έκθεση.

Η συγχώνευση τελεί υπό την αίρεση των κατά το Νόμο οριζομένων αδειών και εγκρίσεων των Γενικών Συνελεύσεων των δύο εταιριών και των αρμοδίων Αρχών και εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί εντός έξι (6) μηνών περίπου.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, σε συνέχεια της από 23.12.2005 εξαγοράς του 85% των μετοχών της εταιρίας Προοπτική από την Audio Visual, αποφασίσθηκε η έναρξη των διαδικασιών για τη συγχώνευση των δύο (2) εταιριών του Ομίλου που δραστηριοποιούνται στην διανομή ταινιών, δημιουργώντας έτσι ένα ενισχυμένο εταιρικό σχήμα σε οικονομικό, επιχειρηματικό και διοικητικό επίπεδο.

Με την προτεινόμενη συγχώνευση θα εφαρμοσθεί ορθολογικότερη και αποτελεσματικότερη διοικητική οργάνωση μετά την εξαγορά της προτεινόμενης προς απορρόφηση εταιρίας, που θα οδηγήσει στην βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων με την διεύρυνση των δραστηριοτήτων της εταιρίας και στον τομέα της διανομής κινηματογραφικών ταινιών.

Η παρούσα στρατηγική συνεργασία κρίνεται από τις Διοικήσεις της εταιρίας Προοπτική και της Audio Visual ως πλέον συμφέρουσα για τους μετόχους, τους πελάτες και τους εργαζόμενους των εταιριών αυτών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v