Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βαράγκης: Στόχος η ανάπτυξη επαγγελματικών έργων

Η ενδυνάμωση της δραστηριότητας στον τομέα των ειδικών επαγγελματικών έργων, δεδομένης της κάμψης των λιανικών πωλήσεων στην αγορά οικιακού επίπλου που αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα 9μήνου, αποτελεί στόχο της εταιρίας, επισημαίνει η Βαράγκης, σχολιάζοντας σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Κέρδος.

Βαράγκης: Στόχος η ανάπτυξη επαγγελματικών έργων
Η ενδυνάμωση της δραστηριότητας στον τομέα των ειδικών επαγγελματικών έργων, δεδομένης της κάμψης των λιανικών πωλήσεων στην εγχώρια αγορά οικιακού επίπλου που αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα εννεαμήνου, αποτελεί βασική στόχευση της εταιρίας, επισημαίνει η Βαράγκης.

Τα παραπάνω επισημαίνει η διοίκηση της εταιρίας, σε απάντηση της από 31/1/2006 επιστολής του Χ.Α. και σε συνέχεια του από 31 Ιανουαρίου 2006 δημοσιεύματος της εφημερίδας Κέρδος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η νέα εμπορική πολιτική της εταιρίας που περιλαμβάνει την ανάπτυξη των πωλήσεων σε τομείς όπως το παραδοσιακό έπιπλο, το επαγγελματικό έπιπλο και ο εξοπλισμός γραφείου, τα έπιπλα σπιτιού σύγχρονου design, τα έπιπλα επώνυμου ελληνικού σχεδιασμού, τα συστήματα δόμησης χώρων γραφείων και τα ειδικά επαγγελματικά έργα επιδρά ήδη θετικά στα οικονομικά της μεγέθη.

Ως αποτέλεσμα αυτού το έτος 2005 βρίσκει την Βαράγκης ΑΒΕΠΕ σε οριακή αύξηση του κύκλου εργασιών (κύκλος εργασιών 2005 10.564,84 χιλ. ευρώ έναντι κύκλου εργασιών το 2004 10.534,43 χιλ. ευρώ).

Σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα χρήσεως 2005, έχουν σαφώς ενισχυθεί έναντι των αποτελεσμάτων του εννεαμήνου ωστόσο η εταιρία θα είναι σε θέση να τα ανακοινώσει με τη δημοσίευση των οικονομικών καταστάσεων του δωδεκαμήνου 2005 που θα λάβει χώρα εντός του τρέχοντος μηνός.

Ειδικότερα, για τον τομέα των ειδικών επαγγελματικών έργων η Βαράγκης ΑΒΕΠΕ μετά την επιτυχή εκτέλεση της σύμβασης με την J&P για το ”the Mall” επιδιώκει την ενεργή παρουσία της στη συγκεκριμένη αγορά για την οποία διαθέτει ήδη σημαντική τεχνογνωσία.

Παράλληλα, θα συνεχίσει με την ίδια ένταση την ανάπτυξή της και στους τομείς όπου έχει ήδη καθιερωθεί στην ελληνική αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v