Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SATO: Στα 75 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις στο 2005

Στα 75 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν οι πωλήσεις στη χρήση του 2005 της εταιρίας SATO, γνωστοποίησε η διοίκηση, σχολιάζοντας σχετικό δημοσίευμα του τύπου. Ενισχυμένα αναμένονται τα κέρδη την ίδια περίοδο.

SATO: Στα 75 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις στο 2005
Στα 75 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν οι πωλήσεις στη χρήση του 2005 της εταιρίας SATO, γνωστοποίησε η διοίκηση, σχολιάζοντας σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας ”Καθημερινή”.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ετήσια οργανική ανάπτυξη έναντι της περσινής χρονιάς ήταν 4% αν δεν συνυπολογιστούν έκτακτες πωλήσεις Ολυμπιακών αγώνων του 2004 ύψους 10,5 εκατ. ευρώ, ενώ συνολικά ήταν μειωμένες κατά 9%.

Σημειώνεται, πως το 2005 η SATO υλοποίησε ένα σημαντικό πρόγραμμα επεκτατικών κινήσεων με την παρουσίαση του νέου brand ENTOS στο τομέα της λιανικής, και προγραμματίζεται η λειτουργία και νέων εκθέσεων το 2006 με πρώτο στο Περιστέρι στην Κηφισού 60 τον ερχόμενο Απρίλιο.

Παράλληλα, ενδυνάμωσε τη παρουσία της στο χώρο του οικιακού επίπλου και με νέες μάρκες όπως το έθνικ έπιπλο μέσω του brand La Maison Coloniale.

Τέλος, με στόχο την καλύτερη λειτουργία και την αύξηση των συνεργιών, απορρόφησε τις θυγατρικές εταιρίες BoConcept AE και Βέρσα ΑΕ (Divani & Divani).

Όσον αφορά στα συνολικά κέρδη της χρήσης του 2005, αναφέρεται, πως θα είναι σημαντικά ενισχυμένα έναντι των αποτελεσμάτων του εννεαμήνου και θα ανακοινωθούν αναλυτικά με την δημοσίευση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v