Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κ. Σκανδαλίδης: Δεν ψηφίζω νέα μέτρα

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στον realfm 97,8...

  • Real.gr
Κ. Σκανδαλίδης: Δεν ψηφίζω νέα μέτρα
«Η Δημοκρατία δεν έχει άλλο όπλο να αμυνθεί παρά μόνο το δικαστικό» τόνισε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή στον realfm 97,8, αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη Χρυσή Αυγή.

«Είναι αρκετά τα στοιχεία που δείχνουν το ποιόν και τη λειτουργία αυτής της οργάνωσης για να χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση. Αυτό το πράγμα θα πρέπει να πάρει ταχύτατα τον δρόμο της δικαιοσύνης, δηλαδή, να τελειώσει γρήγορα το δικαστήριο» σημείωσε ο κ. Σκανδαλίδης.

Σε ό,τι αφορά το «νέο μνημόνιο» ο κ. Σκανδαλίδης ανέφερε ότι «πέρα από τα ψηφισμένα», δεν πρόκειται να ψηφίσει νέα μέτρα που «κατεβάζουν μικρά και μεσαία εισοδήματα, ή μεγαλώνουν φόρους ή απολύουν αυθαίρετα τους πάντες».

Πατήστε εδώ και ακούστε τη συνέντευξη του Κ. Σκανδαλίδη

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο