Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αρτ.Ματθαιόπουλος: Να προσμετρηθούν τρία «ναι»

Να προσμετρηθούν τρία «ναι» επιπλέον στην ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, ζήτησε από το προεδρείο της Βουλής ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

  • Real.gr
Αρτ.Ματθαιόπουλος: Να προσμετρηθούν τρία «ναι»
Να προσμετρηθούν τρία «ναι» επιπλέον στην ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, ζήτησε από το προεδρείο της Βουλής ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, αφού ανέγνωσε από το βήμα της Ολομέλειας την σχετική δήλωση των Νίκου Μιχαλολιάκου, Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού από την φυλακή.

«Αποκάλυψε», άλλωστε ότι το νομικό τμήμα της ΧΑ είχε απαιτήσει να παραβρεθούν οι τρεις έγκλειστοι στη Βουλή για τη διαδικασία και είχε λάβει ως απάντηση πως κάτι τέτοιο όχι μόνο επιτρέπεται αλλά επιβάλλεται καθ? όλη τη διάρκεια της συζήτησης, ωστόσο για λόγους ασφαλείας ζητείτο ευγενικά να μεταβούν στη Βουλή μόνο το βράδυ της Κυριακής. «Φυσικά το δεχθήκαμε», είπε, για να προσθέσει όμως ότι τότε παρενέβη γνωστός υπουργός που «συνηθίζει να σηκώνει το τηλέφωνο» και η θέση άλλαξε, λέγοντας ότι «δεν γίνεται, γιατί δεν υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος».

Ο ίδιος άλλωστε είχε καταγγείλει τη στέρηση του δικαιώματος των τριών να παραβρεθούν και να ψηφίσουν, την ώρα που δεν έχουν χάσει τα πολιτικά τους δικαιώματα, κάνοντας λόγο για «θεσμική εκτροπή» και «άκυρη διαδικασία» και μιλώντας εκ νέου για «Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v