Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά την ομιλία Γεωργιάδη

Αποχώρησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την αίθουσα της Ολομέλειας, όταν στο βήμα βρισκόταν ο υπουργός Υγείας.

  • Real.gr
Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά την ομιλία Γεωργιάδη
Αποχώρησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την αίθουσα της Ολομέλειας, όταν στο βήμα βρισκόταν ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Αιτία στάθηκε η αναφορά του υπουργού στα χθεσινά γεγονότα έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και δη τις φωνές για «βοήθεια» της βουλευτού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ζωής Κωνσταντοπούλου.



Μιλώντας σε ειρωνικό τόνο, υποστήριξε ότι έχοντας ζήσει την συνάδελφό του στην επιτροπή της υπόθεσης για τη λίστα Λαγκάρντ, «πρέπει να πω ότι την χρειάζεται (σ.σ. τη βοήθεια) και πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να τη βοηθήσουμε».

Ακολούθησαν φωνές από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ με τον ίδιο να απαντά από του βήματος «μας λέτε τρεις μέρες τώρα για ‘χούντα της κυβερνήσεως’ και μας κάνετε μαθήματα για κοινοβουλευτική αξιοπρέπεια;», καλώντας τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αποκτήσουν εκείνοι πρώτοι αξιοπρέπεια.

Αναφερόμενος μάλιστα σε όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας από το Όστιν του Τέξας περί μη εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη, αναρωτήθηκε «γιατί τότε τόσος κλαυθμός και οδυρμός;». Από τα λεγόμενα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ συμπέρανε ότι «δεν θα σκίσει το μνημόνιο» για να ρωτήσει τώρα «αφού δεν θα το σκίσει, γιατί δεν καθόμαστε να κάνουμε μία συζήτηση αντί να μιλάμε για χούντες και άλλα τέτοια;».

Ο υπουργός Υγείας μάλιστα, αναφέρθηκε και στην παρουσία της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή χθες στην ΕΡΤ, σημειώνοντας ειρωνικά πως «η εικόνα της κ. Μακρή στα κάγκελα ήταν υπεράνω κάθε προσδοκίας»…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v