Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παπαμιμίκος: Υπάρχουν περιθώρια συναίνεσης...

Πιστεύουμε ότι οι βουλευτές θα κάνουν αυτό που θέλει η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών και θα ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Σταύρο Δήμα δήλωσε ο γραμματέας της ΝΔ..

  • Real.gr
Παπαμιμίκος: Υπάρχουν περιθώρια συναίνεσης...
«Εμείς πάντα ήμασταν υπέρ της συναίνεσης το έχουμε αποδείξει αυτό. Πιστέψτε με υπάρχουν περιθώρια συναίνεσης στο προσεχές διάστημα», δήλωσε ο γραμματέας της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος μιλώντας στον realfm 97,8 και την Κάτια Μακρή.

«Εμείς προκρίνουμε πάντα τις καθαρές λύσεις. Εμείς προτείναμε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, πιστεύουμε ότι οι βουλευτές θα κάνουν αυτό που θέλει η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών και θα ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Σταύρο Δήμα. Από κει και πέρα εμείς πάντα ήμασταν υπέρ της συναίνεσης το έχουμε αποδείξει αυτό. Πιστέψτε με υπάρχουν περιθώρια συναίνεσης στο προσεχές διάστημα. Εμείς δεν ήμασταν αδιάλλακτοι, ούτε πρόκειται να είμαστε αδιάλλακτοι. Αλλοι είναι αδιάλλακτοι», απάντησε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαμιμίκος.

Στο ερώτημα αν υπάρχει σκέψη να γίνει, από την πλευρά του πρωθυπουργού, κάποια κίνηση για να διευκολυνθεί η κατάσταση ο γραμματέας της Ν.Δ. σημείωσε: «Σας είπα κάτι, περιθώρια συναίνεσης υπάρχουν. Αλλοι είναι αδιάλλακτοι και δείχνουν μία απίστευτη βουλιμία για εκλογές μόνο και μόνο με την φιλοδοξία τους να ανέβουν στην εξουσία. Που και εκεί αν πάμε σε εκλογές κι εκεί θα διαψευστούν γιατί ο κόσμος θα τους τιμωρήσει γι’ αυτή ακριβώς τη βουλιμία. Γιατί δεν αντιλαμβάνονται ότι ειδικά σε αυτή τη χρονική συγκυρία που έχουμε φτάσει σε μία τόσο κρίσιμη κατάσταση δεν θέλει αποσταθεροποίηση».

Στην επισήμανση αν αυτή η διάθεση για συναίνεση αφορά κυβέρνηση εθνικού σκοπού μετά τις εκλογές ο γραμματέας της Ν.Δ. απάντησε κατηγορηματικά: «Καλά αυτό δεν το συζητάμε», ενώ στην ερώτηση αν είναι υπό συζήτηση ο προσδιορισμός εθνικών εκλογών κάποια στιγμή μέσα στο 2015 ο κ. Παπαμιμίκος απάντησε: «Εμείς είμαστε υπέρ της συναίνεσης και πιστεύω ότι το προσεχές διάστημα υπάρχουν περιθώρια και από όλες τις πλευρές μπορεί να βρεθεί μία κοινή συνισταμένη».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v