Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καμμένος: Πάνε να κλείσουν άρον-άρον την υπόθεση

«Εδώ υπάρχει μία προσπάθεια να κλείσει η υπόθεση χωρίς δύο βασικά στοιχεία», δηλώνει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Nέο αίτημα Χαϊκάλη για άρση τηλεφωνικού απορρήτου του Γ. Αποστολόπουλου.

  • Real.gr
Καμμένος: Πάνε να κλείσουν άρον-άρον την υπόθεση

«Εδώ υπάρχει μία προσπάθεια να κλείσει η υπόθεση χωρίς δύο βασικά στοιχεία», είπε στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων με αφορμή την υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας που κατήγγειλε ο βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης.

«Το ένα στοιχείο είναι η άρση του απορρήτου του τηλεφώνου του κ. Αποστολόπουλου και όλων, γιατί από εκεί θα αποδεικνύονταν δύο πράγματα. Πρώτον οι ισχυρισμοί του κ. Χαϊκάλη, δηλαδή ότι επικοινωνούσε μαζί του, τού έστελνε συγκεκριμένα μηνύματα τα οποία αφορούσαν τα ραντεβού και την απόπειρα δωροδοκίας. Και δεύτερον πιθανώς να δούμε ποιος τον ειδοποίησε στις 12 του μηνός όταν στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση. Και τρίτον, συνεχίζει να έχει επαφές και με ποιους μιλάει. Ή με άλλους επιχειρηματίες ή με άλλα συμφέροντα. Αυτό ήταν το ένα στοιχείο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Και πρόσθεσε: «Το δεύτερο στοιχείο το οποίο πράγματι με συγκλόνισε ήταν ότι πάει να κλείσει η δικογραφία χωρίς να έχουν λάβει υπόψη τους το πρωτογενές υλικό το οποίο παραδόθηκε από τις 6 και από τις 10 -αν θυμάμαι- του μηνός στο γραφείο της εισαγγελίας».  Συνέχισε δε λέγοντας ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ.: «Αυτά τα δύο στοιχεία δείχνουν ότι πάνε να κλείσουν άρον-άρον την υπόθεση».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v