Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σταθάκης: Θα διαπραγματευτούμε για το χρέος

Ολα είναι στο τραπέζι, όλα θα τα συζητήσουμε με γνώμονα το προφανές και αυτονόητο ότι η Ελλάδα χρειάζεται ένα βιώσιμο χρέος, δηλώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

  • Real.gr
Σταθάκης: Θα διαπραγματευτούμε για το χρέος
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον realfm 97,8 και την Κάτια Μακρή απάντησε, μεταξύ άλλων, και στο ερώτημα αν το κόμμα του θα προχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες για το κούρεμα του χρέους.

«Εχει εξαιρεθεί η ιδέα μονομερών ενεργειών για το χρέος. Θα διαπραγματευτούμε, υπάρχουν πάρα πολλές δόκιμες τεχνικές. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται διαπραγμάτευση για το χρέος μίας χώρας. Έχουν γίνει 100 τουλάχιστον τα τελευταία 20 χρόνια, όσοι γνωρίζουν αυτά τα πράγματα ξέρουν ότι υπάρχουν πολλές τεχνικές ουσιαστικής απομείωσης του χρέους με διαφορετικούς τρόπους και με διαφορετικές τεχνικές», είπε ο κ. Σταθάκης.

Και πρόσθεσε: «Ολα είναι στο τραπέζι, όλα θα τα συζητήσουμε με γνώμονα το προφανές και αυτονόητο ότι η Ελλάδα χρειάζεται ένα βιώσιμο χρέος το οποίο να μπορεί να εξυπηρετήσει. Και το σημερινό δεν είναι βιώσιμο και δεν μπορούμε να το εξυπηρετήσουμε».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v