Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Κουίκ για τη συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου

Στη συνάντηση που θα έχουν σε λίγη ώρα ο Αλέξης Τσίπρας με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Τέρενς Κουίκ μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο Κουίκ για τη συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου
«Μιλήσαν δύο φορές χθες, τη μία φορά τον πήρε όπως έπρεπε να το κάνει μέσα στην πολιτική ευπρέπεια και δεοντολογία για να τον συγχαρεί και αργότερα, αν θυμάμαι καλά, μετά το τέλος της ομιλίας του κ. Τσίπρα στα Προπύλαια τηλεφωνηθήκαν ξανά και το ραντεβού κλείστηκε για σήμερα το πρωί», τόνισε ο κ. Κουίκ.

Στο ερώτημα αν υπάρχουν γκρίζα σημεία ανάμεσα στα δύο κόμματα που ενδέχεται να χαλάσουν μία πιθανή συμφωνία τους ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε: «Οσα έχουμε πει δημόσια, οι κόκκινες γραμμές, ισχύουν, αλλά οι κόκκινες αυτές γραμμές, τις οποίες έχω την εντύπωση θα τις σεβαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με ποια έννοια ότι αυτό που προέχει πάνω απ’ όλα είναι να πάμε στους ευρωπαίους και να τους πούμε τα περί χρέους και εσωτερικά να βάλουμε μία τάξη στην καθημερινότητα του Έλληνα. Να του φέρουμε ξανά το χαμόγελο».


Real.gr- KOYIK by realmedialive

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v