Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βαρβιτσιώτης: Εχουμε καιρό να ασχοληθούμε με τα δικά μας θέματα

Ο επανεκλεγείς βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Β Αθήνας μιλώντας στον realfm 97,8...

  • Real.gr
Βαρβιτσιώτης: Εχουμε καιρό να ασχοληθούμε με τα δικά μας θέματα
Αυτή την απάντηση έδωσε ο επανεκλεγείς βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Β Αθήνας μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου στο ερώτημα αν πρέπει η ΝΔ να κάνει αυτοκριτική μετά και το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών.

«Σαφέστατα πρέπει να κάνει και θα το κάνει ξεκινώντας έναν εσωτερικό διάλογο. Αυτή τη στιγμή έχουμε να παραδώσουμε καταρχάς την κυβέρνηση, τις επόμενες ημέρες, ο καθένας μας ξέρετε ότι πρέπει να ασχοληθεί ώστε να παραδώσει γιατί είναι ανοιχτά τα ζητήματα και να ενημερώσει αυτούς που θα αναλάβουν τις θέσεις μας για το ποιες είναι οι προκλήσεις του άμεσου επόμενου διαστήματος», τόνισε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Και πρόσθεσε: «Να τους ενημερώσουμε και για το τί έγινε στον κάθε τομέα, γιατί ενδεχομένως δεν έχει γίνει γνωστό και πολύ φοβάμαι ότι πολλά από τα στελέχη που θα αναλάβουν τη διακυβέρνηση δεν ξέρουν και πολύ καλά τι παραλαμβάνουν σε επίπεδο μεταρρυθμίσεων και αλλαγών που έχουν γίνει τα τελευταία 2,5 χρόνια. Και θα έχουμε τον καιρό να ασχοληθούμε και με τα δικά μας θέματα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v