Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τσακαλώτος: Mαθαίνουμε από τα λάθη μας

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και κι αντιπολίτευσης ξέσπασε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του νομοσχεδίου για την ανασυγκρότηση της ΕΡΤ. O E. Τσακαλώτος δήλωσε πώς «είναι φυσικό όταν διαπραγματεύεσαι να κάνεις και λάθη».

Τσακαλώτος: Mαθαίνουμε από τα λάθη μας
Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και κι αντιπολίτευσης ξέσπασε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του νομοσχεδίου για την ανασυγκρότηση της ΕΡΤ.

Από τα υπουργικά έδρανα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος παραδέχθηκε ότι «είναι φυσικό όταν διαπραγματεύεσαι να κάνεις και λάθη. Όταν δεν διαπραγματεύεσαι δεν κάνεις λάθη. Εμείς όμως μαθαίνουμε από τα λάθη μας - και ο λαός ξέρει ότι του λέμε την αλήθεια- και κάνουμε συνεχώς βελτιώσεις για τον συντονισμό για την βελτίωση της διαπραγμάτευσης».

«Μαθαίνεται στου κασίδη το κεφάλι» απάντησε σε πολύ έντονο ύφος ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας πως «το μαύρο στην ΕΡΤ γέννησε πολιτικές καριέρες και πως το Χρηματιστήριο ανέβηκε σήμερα 4 μονάδες από την ανακοίνωση της αντικατάστασης του κ. Βαρουφάκη».

«Πιάστηκε η αγορά από μια φρούδα ελπίδα, τόσο ανάγκη έχει» δήλωσε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας πως «ο κ. Τσίπρας ήταν αυτός που μας έλεγε να μην τολμήσουμε να πάρουμε ούτε μια ημέρα παράταση», επισημαίνοντας την δίμηνη παράταση της κυβέρνησης.

Δείτε το βίντεο:


Real.gr ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ - ΑΔΩΝΙΣ από realmedialive

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v