Απετράπη νέο τρομοκρατικό χτύπημα στην πόλη Καμπρίλς της Βαρκελώνης

Νεκροί από αστυνομικά πυρά έπεσαν τις πρώτες πρωινές ώρες τέσσερις τρομοκράτες, ένα άτομο ακόμα τραυματίστηκε σοβαρά, σε επιχείρηση που συνδέεται άμεσα με την τρομοκρατική επίθεση της Πέμπτης.

  • Real.gr
Απετράπη νέο τρομοκρατικό χτύπημα στην πόλη Καμπρίλς της Βαρκελώνης
Η αστυνομία σκότωσε τέσσερα άτομα στο Καμπρίλς, νότια της Βαρκελώνης, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ενώ άλλο ένα άτομο τραυματίστηκε σοβαρά, κατά τη διάρκεια αντιτρομοκρατικής επιχείρησης, που σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας της Καταλονίας βρίσκεται σε άμεση σύνδεση με το χτύπημα στη Βαρκελώνη χθες που κόστισε τη ζωή σε 13 άτομα, με περίπου 100 τραυματίες.

Από την επιχείρηση έξι πολίτες και ένας αστυνομικός τραυματίστηκαν.



Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Twitter, η αστυνομία της Καταλονίας προειδοποίησε ότι μια ομάδα πυροτεχνουργών θα προχωρήσει σε αρκετές ελεγχόμενες εκρήξεις στην Καμπρίλς, καθώς οι πέντε τρομοκράτες φορούσαν ζώνες με εκρηκτικά.


Η έγκυρη καταλανική εφημερίδα La Vanguardia δημοσίευσε τις φωτογραφίες των νεκρών από τα πυρά των αστυνομικών.



Το παρακάτω βίντεο τραβήχτηκε την ώρα που οι αστυνομικοί άρχισαν να πυροβολούν τους τζιχαντιστές. Ακούμε καθαρά περίπου 10 πυροβολισμούς.

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε τη στιγμή που πολίτες πλησιάζουν τα πτώματα των τρομοκρατών, και τους ακούμε να μην μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους.



Σκηνές πανικού εκτυλίσσονται στο βίντεο που δημοσίευσε χρήστης του Twitter, μέσα σε νυχτερινό κέντρο στο Καμπρίλς, την ώρα που ακριβώς έξω βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v