Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι ειδικοί απαντούν: «Ο αρραβωνιαστικός μου είπε ότι θα με χωρίσει αν δεν βρω δουλειά. Νιώθω ότι η σχέση μας δεν πάει πουθενά έτσι…»

Ο αρραβωνιαστικός μου δήλωσε ότι θα με χωρίσει αν δεν βρω δουλειά θα πρέπει να με διώξει, παρόλο που συμβάλλω όχι μόνο οικονομικά αλλά και συναισθηματικά στη σχέση μας.

  • Mama365.gr

***Κάντε τη δική σας ερώτηση στην ειδικό, αν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σας απασχολεί!***

Είμαι με έναν άντρα 37 χρονών ο οποίος έχει δική του επιχείρηση. Έχουμε σχέση δύο χρόνια και αρραβωνιαστήκαμε πρόσφατα. Δυστυχώς, εδώ και 9 μήνες είμαι άνεργη και εν γνώση του από την αρχή ήθελε να συγκατοικήσουμε και να βοηθάω όσο μπορώ εγώ από το ταμείο ανεργίας. Όλο αυτό το διάστημα ψάχνω δουλειά χωρίς αποτέλεσμα. Ποτέ δεν του έχω ζητήσει να μου πληρώσει τίποτα ούτε βγαίνω εξόδους ούτε ψωνίζω για προσωπικά μου πράγματα. Αντιθέτως, συμβάλλω στο σπίτι, στο μαγείρεμα και στην εντέλεια του σπιτιού και προσπαθώ να είμαι πλάι του σε όλα. Πριν λίγες μέρες, μου έδωσε ένα τελεσίγραφο πως αν δεν βρω δουλειά σε λίγες μέρες, θα πρέπει να με διώξει από το σπίτι γιατί τόσο καιρό τρώω και πίνω από εκείνον τζάμπα και από τότε που με γνώρισε, κοντεύει να χάσει ακόμα και την επιχείρησή του. Ένιωσα πολλή ντροπή γιατί δεν είναι επιλογή μου να είμαι άνεργη και προσπαθούσα όσο το δυνατόν πιο πολύ να είμαι διακριτική και ίσα ίσα από το επίδομα ανεργίας συνεισέφερα όσο μπορούσα. Θα ήθελα να συζητήσει μαζί μου το οικονομικό πρόβλημα στη σχέση μας χωρίς τελεσίγραφα και απειλές. Νιώθω ότι αυτή η σχέση δεν πάει πουθενά έτσι. Αποφάσισα να γυρίσω στο πατρικό μου και να μη σταματάω μέρα χωρίς να ψάξω για νέα δουλειά. Είμαι όμως μπερδεμένη πέρα από ντροπιασμένη. 

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο mama365.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v