Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κατασχέθηκαν συνολικά πάνω από δύο κιλά αφορολόγητου καπνού

Συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης στο Βόλο, τρία άτομα, ηλικίας 55, 53 και 43 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Κατασχέθηκαν συνολικά πάνω από δύο κιλά αφορολόγητου καπνού

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων στοχευμένων ελέγχων που διενεργούνται από την Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου για την καταπολέμηση του εμπορίου παράνομων καπνικών προϊόντων, συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης στο Βόλο, τρία άτομα, ηλικίας 55, 53 και 43 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων βρέθηκαν στην κατοχή του 53χρονου και του 55χρονου από μια συσκευασία με καπνό, βάρους 497 γραμμάριων η καθεμία, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης και κατασχέθηκαν.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι προμηθεύτηκαν τις ποσότητες καπνού από τον 43χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ από την κατοχή του κατασχέθηκαν ακόμη τρεις νάιλον συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους 1.200 γραμμαρίων, οι οποίες επίσης δεν έφεραν την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Πηγή: e-volos.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v