Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αυτός είναι ο τραγουδιστής - δραπέτης που έκανε ανενόχλητος καριέρα επί 17 χρόνια

Ο 45χρονος κατάφερε να παραμένει ασύλληπτος για 17 ολόκληρα χρόνια έως το απόγευμα της Κυριακής στην Ομόνοια, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τον σταμάτησαν για τυχαίο έλεγχο.

Αυτός είναι ο τραγουδιστής - δραπέτης που έκανε ανενόχλητος καριέρα επί 17 χρόνια

Καριέρα στις πίστες έκανε σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ''Εspresso'' ο 45χρονος βαρυποινίτης που εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες παριστάνοντας τον δημοσιογράφο- παρουσιαστή, τον επιχειρηματία και τον συγγενή πολιτικού προσώπου, έκανε δεύτερη φωνή σε μεγάλα ονόματα του τραγουδιού αλλά γύριζε και βίντεοκλιπ με δικές του επιτυχίες, ενώ συμμετείχε σε τηλεοπτικές εκπομπές ως ανταποκριτής διεθνούς ενημερωτικού δικτύου.

Ο 45χρονος Κωνσταντίνος Γιαλούρης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα του δραπέτη των φυλακών Αλικαρνασσού, είχε καταδικαστεί για εκτεταμένες απάτες και εξέτιε ποινή πολυετούς κάθειρξης έως το 2002 που ξέχασε να επιστρέψει στο σωφρονιστικό κατάστημα μετά την πενθήμερη άδεια που του είχε χορηγηθεί.

Ο 45χρονος κατάφερε να παραμένει ασύλληπτος για 17 ολόκληρα χρόνια έως το απόγευμα της Κυριακής στην Ομόνοια, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τον σταμάτησαν για τυχαίο έλεγχο. Οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν στο Α.Τ Ομόνοιας για εξακρίβωση. Όταν του πήραν αποτυπώματα, έμειναν έκπληκτοι καθώς το σύστημα δακτυλοσκόπησης τον έβγαλε καταζητούμενο δραπέτη που είχε καταδικαστεί για σωρεία απατών.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, υπήρξε σπαρταριστός διάλογος με τους αστυνομικούς που τον σταμάτησαν για έλεγχο καθώς τους απείλησε πως θα... μπλέξουν αν προσαγάγουν έναν διεθνούς φήμης δημοσιογράφο και τραγουδιστή. «Ξέρετε ποιος είμαι εγώ; Δουλεύω ως δημοσιογράφος στο.... Αν τολμήσετε να με πάτε στο τμήμα, θα πέσουν τηλέφωνα και ξέρετε τι θα γίνει μετά».,

Πηγή: Espresso

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v