Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Lavipharm στηρίζει το θεσμό των υποτροφιών του

Στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Lavipharm στήριξε για μια ακόμα χρονιά το θεσμό των υποτροφιών του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Η Lavipharm στηρίζει το θεσμό των υποτροφιών του
Στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Lavipharm στήριξε για μια ακόμα χρονιά το θεσμό των υποτροφιών του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης που είναι αφιερωμένος στη μνήμη του αείμνηστου Προέδρου Τάσου Καραγκούνη.

Οι υποτροφίες χορηγούνται στα παιδιά φαρμακοποιών που εισάγονται κάθε χρόνο μετά από εξετάσεις στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Φέτος τιμήθηκαν 23 νέοι φοιτητές και φοιτήτριες, από τους οποίους πέντε εισήχθησαν στη Φαρμακευτική Σχολή. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Διευθυντής Βορείου Ελλάδας της Lavipharm, κ. Αργύρης Αργυρίου, εκπροσωπώντας την Εταιρεία.

Με ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα παιδείας κι επιστήμης, η Lavipharm τιμά και στηρίζει την αξιέπαινη αυτή προσπάθεια του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, αλλά παράλληλα επιβραβεύει και τους μαθητές για τον κόπο και την προσπάθειά τους που κατάφεραν να επιτύχουν έναν από τους στόχους τους.

Η παιδεία είναι διαχρονική και παγκόσμια. Αποτελεί βασικό «συστατικό» του χαρακτήρα κάθε ανθρώπου κι εφόδιο για την επίτευξη των οραμάτων που θέτει στη ζωή του. Η εκπαίδευση, μέρος της παιδείας, είναι η «μαγιά» της γνώσης που λαμβάνει κάθε άνθρωπος στη διάρκεια της ζωής του. Αυτή τη γνώση στηρίζει κι η Lavipharm μέσα από δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Προσφέροντας την στήριξή της με υποτροφίες για να προχωρήσουν στις σπουδές τους, η Lavipharm έχει σαν στόχο να ανοίξει όσες περισσότερες πύλες μπορεί στους αυριανούς επιστήμονες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v